Çözüldü AOC 24G2U DisplayPort ile görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SametGenç

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Pideci Ustası
Yeni bir ekran kartı aldım Gigabyte GTX 1080 Ti monitörüm de AOC 24G2U 144 Hz DP'den bağlatı yaptığımde görüntü gelmiyor 2 çıkışı da kontrol ettim görüntü gelmedi HDMI'den geliyor ama acaba ekran kartının DP çıkışı bozuk olma şansı var mı adama sordum ben DP ile kullanıyordum dedi 1.4 DP kablosu al sendeki olmaz dedi ben monitörün içinden çıkan kabloyu kullanıyordum ama eski kartımda 1080'di ondan görüntü alıyordum neden yapar bunu acaba sorun nedir gerçekten 1.4 DP kablo alsam düzelir mi?

Çözüm
Ben direkt DP'den kullanıyordum eskiden de.

Biraz basit olacak ama sormak istedim. Monitörden DisplayPort çıkışını seçtiniz mi?
HDMI ve DP arasında geçiş yapılan yerden .(Genelde monitörün baştaki tuşu olur)

Onu kendisi ayarlıyor benim monitörüm çünkü eskiden DP'de kullanıyordum ayarlarla oynamadan yeni ekran kartında da direk DP denedim yani o yüzden oldunu sanmıyorum.
Sorunu çözdüm gibi bir şey. Monitörü kapatıp açtıktan sonra görüntü geliyor ve bunu her bilgisayarı açtığımda yapmam gerekiyor. İlginç ama böyle düzenliyor şu an, başka çözümü var mı bilmiyorum.
Evet. Bende de aynı monitör var. Sonuç olarak kablonuzda, monitör dp girişinde ya da gpu dp çıkışınızda sıkıntı olabilir. Denemeden bilemezsiniz.

Biraz basit olacak ama sormak istedim. Monitörden DisplayPort çıkışını seçtiniz mi?
HDMI ve DP arasında geçiş yapılan yerden.(Genelde monitörün baştaki tuşu olur)

Ben direkt DP'den kullanıyordum eskiden de.

HDMI ve DP arasında geçiş yapılan yerden .(Genelde monitörün baştaki tuşu olur)

Onu kendisi ayarlıyor benim monitörüm çünkü eskiden DP'de kullanıyordum ayarlarla oynamadan yeni ekran kartında da direk DP denedim yani o yüzden oldunu sanmıyorum.
Sorunu çözdüm gibi bir şey. Monitörü kapatıp açtıktan sonra görüntü geliyor ve bunu her bilgisayarı açtığımda yapmam gerekiyor. İlginç ama böyle düzenliyor şu an, başka çözümü var mı bilmiyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı