AOC 24G2U ekranda sarı leke sorunu

FurkanErol45

Kilopat
Merhabalar kara cuma indiriminden almış olduğum AOC 24G2U monitörüm bugün elime geçti ve ölü piksel testi yaparken ekranın sol kısımlarında hafif bir sarılık fark ettim çok dikkat etmedikçe fark göze batmıyor ne yapacağımı bilemedim. Eğer daha sonradan büyüyecek bir sorunsa hemen iade edeyim diyorum ama hep bu şekilde kalacaksa ve başkalarının da başına gelebilecek bir sorunsa hiç uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Şimdi yeni fark ettim siyah renkte de sol üstte bu şekilde sarılık var değişim alma kararı aldım herkese teşekkürler. Umarım monitörün üzerindeki stickeri çıkardığım için sorun yapmazlar.
karanlık bir ortamda monitöre siyah bir ekran açıp ışık sızması varmı diye teyit eder misiniz ?
Işık süzmesi olarak mı yoksa IPS glow olarak mı adlandırılıyor bilmiyorum ama ,zellikle sol üst ve sağ alt kısımlarda sarılık var.

Son düzenleme:
Bu sorun sarılık değil ışık sızması sorunu. İPS monitörlerde bu oluyor, ama sizinkinde çok var iade edip yenisini alın.
Anladım. Fotoğrafta bir tık fazla çıkmış ama sanırım yine de garanti kapsamında olması gerekiyor. Umarım itopya sıkıntı çıkarmaz yarın arayacağım bakalım. Teşekkürler yardım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…