AOC 24G2U ekranda sarı leke sorunu

FurkanErol45

Kilopat
Merhabalar kara cuma indiriminden almış olduğum AOC 24G2U monitörüm bugün elime geçti ve ölü piksel testi yaparken ekranın sol kısımlarında hafif bir sarılık fark ettim çok dikkat etmedikçe fark göze batmıyor ne yapacağımı bilemedim. Eğer daha sonradan büyüyecek bir sorunsa hemen iade edeyim diyorum ama hep bu şekilde kalacaksa ve başkalarının da başına gelebilecek bir sorunsa hiç uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam aynı sorun bende de var bende indirimden almıştım 22sinde son durum nedir sizde?
Bugün ürünü gönderdim bakalım sonuç hakkında bilgilendirme yazarım buraya işlem bitince.
Hocam aynı sorun bende de var bende indirimden almıştım 22sinde son durum nedir sizde?
Ama iade istemiyorum o nasıl olur bilmiyorum stokları bitmiş görünüyor bu üründe.

IPS paneller'de ışık sızması mutlaka oluyor ama belli bir yere kadar. Sizde oldukça fazla gibi. Ben'de ekranı siyah bir şeye getirdiğimde sağ üst ve sol atta hafif beyazlık çıkıyor. Bu normal çünkü bu panellerde oluyor.

Bugün ürünü gönderdim bakalım sonuç hakkında bilgilendirme yazarım buraya işlem bitince.

Ama iade istemiyorum o nasıl olur bilmiyorum stokları bitmiş görünüyor bu üründe.
Garantiye mi verdiniz? Eğer garantiye verdiyseniz uzun sürer diye düşünüyorum. Bende verecektim vazgeçtim ekranı nemli bir bezle hafif bastırarak sildim %50 ilk bir düzelme oldu şuan ekranın sağ alt köşesinde var sadece hafif

Direk itopyaya gönderdim verdikleri kargo kodu ile değişim için. Benim bir de power kablosu bozuktu bakalım ne diyecekler.

Bu sebeplerden dolayı monitör almaya korkar oldum.

Bende de surum bu bide sag alt kisimda windows cubugunda sari leke var. Sizce degisim istemeli miyim ? Yoksa kabul edilor duzeyde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…