F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 165 8 Eylül 2020 #1 Sistemim AMD ekran kartlı bir sistem. İade edebilirim, öyle bir durum var. NVIDIA'ya geçmek istiyorum. Şimdi ben bunu G-SYNC'te 144Hz tam performans olarak kullanabilir miyim? Sanki monitörün kendisinde G-SYNC var gibi.
Sistemim AMD ekran kartlı bir sistem. İade edebilirim, öyle bir durum var. NVIDIA'ya geçmek istiyorum. Şimdi ben bunu G-SYNC'te 144Hz tam performans olarak kullanabilir miyim? Sanki monitörün kendisinde G-SYNC var gibi.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 8 Eylül 2020 #2 Hangi NVIDIA karta geçeceğine bağlı. 1050 ve üzeriyse sorunsuzca kullanılabiliyor. Supported NVIDIA GPUs for G-SYNC
Hangi NVIDIA karta geçeceğine bağlı. 1050 ve üzeriyse sorunsuzca kullanılabiliyor. Supported NVIDIA GPUs for G-SYNC
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 8 Eylül 2020 #3 @Furkan scofield monitörde G-Sync çipi yok. Ama display port kablosu ile bağlandığında Freesync desteklediğinden G-Sync de acabilirsiniz. Ne kadar verim alabileceğinizin ise bir garantisi yok. Ben iyi verim alabileceginizi dusunuyorum.
@Furkan scofield monitörde G-Sync çipi yok. Ama display port kablosu ile bağlandığında Freesync desteklediğinden G-Sync de acabilirsiniz. Ne kadar verim alabileceğinizin ise bir garantisi yok. Ben iyi verim alabileceginizi dusunuyorum.
F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 165 8 Eylül 2020 #4 tlhxyz dedi: Hangi NVIDIA karta geçeceğine bağlı. 1050 ve üzeriyse sorunsuzca kullanılabiliyor. Supported NVIDIA GPUs for G-SYNC Genişletmek için tıkla... 2060 düşünüyorum öyle bir şey olursa.
tlhxyz dedi: Hangi NVIDIA karta geçeceğine bağlı. 1050 ve üzeriyse sorunsuzca kullanılabiliyor. Supported NVIDIA GPUs for G-SYNC Genişletmek için tıkla... 2060 düşünüyorum öyle bir şey olursa.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 8 Eylül 2020 #5 Furkan scofield dedi: 2060 düşünüyorum öyle bir şey olursa. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
Furkan scofield dedi: 2060 düşünüyorum öyle bir şey olursa. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
Saykoraz Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #6 Evet dostum kullanabiliyorsun aynı monitörü kullanıyorum bende RTX 2060 ile birlikte sorunsuz açılıyor G-Sync.
Evet dostum kullanabiliyorsun aynı monitörü kullanıyorum bende RTX 2060 ile birlikte sorunsuz açılıyor G-Sync.