M mikaill47 Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 82 16 Şubat 2021 #11 Kaslan dedi: Aslında ekran kartında da olabilir, Genişletmek için tıkla... daha önce tvde kullanıyordum kasayı, böyle bir sorun olmuyordu
Kaslan dedi: Aslında ekran kartında da olabilir, Genişletmek için tıkla... daha önce tvde kullanıyordum kasayı, böyle bir sorun olmuyordu
Kaslan Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 16 Şubat 2021 #12 mikaill47 dedi: Daha önce TV'de kullanıyordum kasayı, böyle bir sorun olmuyordu. Genişletmek için tıkla... İade veya değişim.
mikaill47 dedi: Daha önce TV'de kullanıyordum kasayı, böyle bir sorun olmuyordu. Genişletmek için tıkla... İade veya değişim.
M mikaill47 Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 82 16 Şubat 2021 #13 Kaslan dedi: İade veya değişim. Genişletmek için tıkla... aslında gittikçe azalıyor iade ile uğraşmak istemiyorum biraz beklesem sorun düzelir mi sizce
Kaslan dedi: İade veya değişim. Genişletmek için tıkla... aslında gittikçe azalıyor iade ile uğraşmak istemiyorum biraz beklesem sorun düzelir mi sizce
Kaslan Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 16 Şubat 2021 #14 mikaill47 dedi: aslında gittikçe azalıyor iade ile uğraşmak istemiyorum biraz beklesem sorun düzelir mi sizce Genişletmek için tıkla... Görmeden yorum yapamam, yasal süre boyunca gözlemle, çözülmez ise iade et. Ben iade veya değişim isterdim. Para kolay kazanılmıyor.
mikaill47 dedi: aslında gittikçe azalıyor iade ile uğraşmak istemiyorum biraz beklesem sorun düzelir mi sizce Genişletmek için tıkla... Görmeden yorum yapamam, yasal süre boyunca gözlemle, çözülmez ise iade et. Ben iade veya değişim isterdim. Para kolay kazanılmıyor.
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 16 Şubat 2021 #15 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin. Eğer 14 gün geçmediyse.
M mikaill47 Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 82 17 Şubat 2021 #16 MermisiİşlemeyenAdam dedi: 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin. Eğer 14 gün geçmediyse. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi
MermisiİşlemeyenAdam dedi: 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin. Eğer 14 gün geçmediyse. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi