C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 22 Mayıs 2022 #1 AOC 24G2U kullanıyorum. Son birkaç aydır bilgisayar ilk açıldığı zaman görüntü 1-2 saniyelik gidiyor ve geliyor. Bu durum sadece ilk açıldığı zaman oluyor kullanırken böyle bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir?
AOC 24G2U kullanıyorum. Son birkaç aydır bilgisayar ilk açıldığı zaman görüntü 1-2 saniyelik gidiyor ve geliyor. Bu durum sadece ilk açıldığı zaman oluyor kullanırken böyle bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Antidepressant Femtopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2022 #2 Monitörünüzün ve kasaya giden kabloların sağlamlığını kontrol edin, portları tozdan arındırın ve tekrar takın. Artı 0 Eksi
Monitörünüzün ve kasaya giden kabloların sağlamlığını kontrol edin, portları tozdan arındırın ve tekrar takın.