usknsk Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #11 aragornxx dedi: Geçmiş olsun hocam. Gerçekten üzücü bir durum. Nasıl kırıldıgını söyleyebilir misiniz başka arkadaşların başına gelmemesi için belki dikkat ederler. Umarım yakın zaman da daha iyisine kavuşursunuz. Genişletmek için tıkla... Monitör çok aşağıda duruyordu ve birden klavyeyi yitince monitöre çarptı. Teşekkür ederim, umarım.
aragornxx dedi: Geçmiş olsun hocam. Gerçekten üzücü bir durum. Nasıl kırıldıgını söyleyebilir misiniz başka arkadaşların başına gelmemesi için belki dikkat ederler. Umarım yakın zaman da daha iyisine kavuşursunuz. Genişletmek için tıkla... Monitör çok aşağıda duruyordu ve birden klavyeyi yitince monitöre çarptı. Teşekkür ederim, umarım.
F471HJ3 Femtopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #12 Hortlatıyorum konuyu satınız mı monitörü almayı düşünüyorum
usknsk Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #13 F471HJ3 dedi: Hortlatıyorum konuyu satınız mı monitörü almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... İncelemek için alıp geri vermediler hocam
F471HJ3 dedi: Hortlatıyorum konuyu satınız mı monitörü almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... İncelemek için alıp geri vermediler hocam