Yusuf Emirrr Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #1 Monitörü aldım fakat DisplayPort içinden çıkmadığı için HDMI ile bağladım kasaya ama görüntüde gidip gelmeler oluyor. DisplayPort önerir misiniz?
Monitörü aldım fakat DisplayPort içinden çıkmadığı için HDMI ile bağladım kasaya ama görüntüde gidip gelmeler oluyor. DisplayPort önerir misiniz?
reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #2 Yusuf Emirrr dedi: Monitörü aldım fakat DisplayPort içinden çıkmadığı için HDMI ile bağladım kasaya ama görüntüde gidip gelmeler oluyor. DisplayPort önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Normalde DP kablo da çıkıyor kutunun içinden.
Yusuf Emirrr dedi: Monitörü aldım fakat DisplayPort içinden çıkmadığı için HDMI ile bağladım kasaya ama görüntüde gidip gelmeler oluyor. DisplayPort önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Normalde DP kablo da çıkıyor kutunun içinden.
Yusuf Emirrr Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #3 reALTT dedi: Nereden aldınız? Normalde DP kablo da çıkıyor kutunun içinden. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım çıkmadı.
reALTT dedi: Nereden aldınız? Normalde DP kablo da çıkıyor kutunun içinden. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım çıkmadı.
ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 26 Haziran 2021 #4 Satıcıya ulaşın. İçinden mutlaka çıkması gerekiyor.