AOC 24G2U monitör için teknik servis kaydı açılmıyor

Makaleler
3
İyi günler. Sipariş tarihi 11.11.2019, fatura tarihi 15.11.2019 olan ve birkaç ay önce arızalanmış AOC 24G2U monitörüm var. Yakın zamanda AOC monitör tamiri yaptıran varsa bana yardımcı olmalarını umuyorum.

Satın aldığım yer incehesap.com ve monitörün garantisinin bittiğini iddia edip yardımcı olmayı reddediyorlar. Nereden sorgulama yapıyorlar anlamadım. Ancak markanın kendi web sitelerinde tüm monitörleri için 3 yıl garanti verdiğine dair bilgi yer alıyor. Ayrıca kutudan çıkan garanti belgesinde kaşesi bulunan ithalatçı firma "Koyuncu Elektronik ..." web sitesinde sorgulama yapınca 31.10.2022'ye kadar geçerli garantisi olduğu söyleniyor.

Bu sonuç sayfasının altındaki ürün servislerine girince;

"AOC Monitörler
0212 268 4000"

bilgisi yer alıyor. Arayınca "Tecpro" diye bir yer çıkıyor ve numara değişliği olduğu söyleyip 0212 268 0005 numarasını arayın diyorlar. Bunu arayınca ulaşılamıyor dedi. Web sitelerini buldum ancak buradaki garanti sorgulama kısmında ürün kaydı bulunamadı diyor. Arıza bildirim formunda sadece Epson ve Bixolon markaları çıkıyor.

Garanti belgesinde Koyuncu'ya ait olarak verilen telefon numarasını(0212-528-88-00) aradığımda bilgisayar, numaranın değiştiğini söyleyip yeni numarayı veriyor(0212-528-67-00). O numarayı aradığımda Koyuncu Elektronik değil, "Destech bilişim" çağrı merkezi çıkıyor ve bilgisayar hafta içi çalıştıklarını ve ayrıca www.destekbilisim.com üzerinde işlem yapılabildiğini söylüyor. Ancak web sitesindeki müşteri talebi formunda arıza seçeneği olmadığı gibi marka kısmında AOC bulunmuyor ve seri numarasına ek olarak takip no(?) istiyor.

Son olarak AOC destek sayfasındaki destek formunu doldurduktan sonra gönder dediğimde "Session expired or invalid" hatası alıyorum.

Bir türlü şu monitör için teknik servis kaydı açamadım. Bunlarla daha önce muhatap olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Arızalı monitörün son halini merak edenler için normalde ekrana gelmesi gereken görüntü için şöyle bir şey gösteriyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…