AOC 24G2U monitör kenarlarında siyah boşluklar

InnBedirhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün monitörümde hiç görmediğim siyah boşluklar gördüm. İnternetteki yolların hepsini denedim. Sorunun Windows kaynaklı mı, monitör kaynaklı mı olduğunu öğrenmek için BIOS'a da girdim. BIOS'ta da bu durumdaydı. Daha önce böyle bir şey başıma gelmedi. Grafik, görüntü ayarları vesaire hepsini denedim ama sonuç yok. Monitör ayarlarını da sıfırladım yine aynı. Görüntüleri de atıyorum. Birkaç konu okudum bununla ilgili, monitörün doğal hali olduğu söyleniyor ama öyle değil. İlk kez böyle bir boşluk ile karşılaşıyorum. Çok garip ve rahatsız edici duruyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Gerçekten çok ilginç şimdi fark ettim hiç gözüme batmamıştı şu ana kadar.

Tamamdır aynı benimki gibi seninki de teşekkür ederim hepinize kapatıyorum konuyu. Hep beraber aydınlandık.
kendisi öyle değil hala öyle sorun varsa farenizin ucunu o siyah noktaya götürün kaybolacaktır monütör ün kendisinden olan birşey değil bu sorun bendede var cözmeye calışıyorum

Kendisi öyle değil hala öyle sorun varsa farenizin ucunu o siyah noktaya götürün kaybolacaktır monitör ün kendisinden olan bir şey değil bu sorun bende de var cözmeye calışıyorum

Bir ömür uğraşsan da boşa. Alışveriş sitelerinin görsellerindeki şeritsiz ekran görüntülerine aldanma. Onlar pazarlama için öyle hazırlanıyor. Günümüz PC monitörü panel teknolojilerinde şeritsiz panel yok. Az ya da çok şerit var.

Son düzenleme:
Sonradan oldu oyunda aşırı belli oluyor oyunda yani valorantta mesaj simgesi gözüküyordu oyunda ama şimdi yarıdan az gözüküyor

Sonradan oldu oyunda aşırı belli oluyor oyunda yani valorantta mesaj simgesi gözüküyordu oyunda ama şimdi

Aslında suç benim cru ile Hz artırmaya çalıştım ondan sonra oldu ve düzeltemedim öyle kaldı
Cru diye bir program var onu kullandıktan sonra oldu Hz arttırmaya çalıştığım icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…