Aynı markanın 165Hz olan modelini dün iade ettim hem panel kötü geldi ve aşırı ghosting vardı AOC tavsiye etmiyorum.
Bana sorarsanız alınabilecek en iyi markalar:
1-LG
2-Samsung
3-Asus
Aynı markanın 165Hz olan modelini dün iade ettim hem panel kötü geldi ve aşırı ghosting vardı AOC tavsiye etmiyorum.
Bana sorarsanız alınabilecek en iyi markalar:
1-LG
2-Samsung
3-ASUS
MSI G241 monitörüm de var monitöre sağdan veya soldan hafif eğimli bakınca aydınlatma sararıyor bu ne olabilir? İki monitörden birini iade edeceğim sizce hangisini iade etmeliyim MSI'ın görüntüsünü de bırakıyorum.
MSI G241 monitörüm de var monitöre sağdan veya soldan hafif eğimli bakınca aydınlatma sararıyor bu ne olabilir? İki monitörden birini iade edeceğim sizce hangisini iade etmeliyim MSI'ın görüntüsünü de bırakıyorum.
Ben de AOC 24G2U kullanıyorum karanlıkta fotoğrafını çektiğimde aynen böyle görünüyor ancak normal kullanımda beni rahatsız etmiyor. Ölü piksel problemim de yok. İade edeceksen ölü piksel varsa onu iade et. Dediğim gibi ışık sızmasını telefonla değil kendi gözünüzle kontrol edin siyah ekranda gözünüze çarpan rahatsız eden bir sızıntı yoksa kullanın. IPS monitörlerin çoğunda bu durum söz konusu.