AOC 24G2U nasıldır?

1 Ölü piksel olma ihtimalli defolu var. Bazılarına hiç ölü piksel de çıkmamış. Şans işi. Onu almayı düşünüyorum.

27 inç modelini kullanıyorum. Yanlardan bakınca en kenardan 2-3 piksel genişliğinde bir görüntü kaybı olabiliyor. Sıkıntı edilecek bir durum değil. Görüntü kalitesi muazzam. 144 Hz zaten ayrı bir şey. Aynı fiyat bandında daha iyi bir seçenek yoksa alınabilir.

Yanlış bilgilendirme gibi olmasın ama sanki kötü yorumlar okumuştum ama farklı bir model de olabilir aşağıdaki konuyu okumanızı tavsiye ederim.

Ben kullanıyorum ve tavsiye ederim oldukça memnunum monitörden. İncehesaptan aldım monitörü ölü piksel çıkmadı.

Görüntü kalitesi ve fps oyunlarında performansı nasıl? Ghosting ve kırılma oluyor mu?
Ghosting ve kırılma sorunu ile karşılaşmadım. Görüntü kalitesi mükemmel. Ben ilk defa 144 Hz bir monitör kullanma şansım oldu bu monitör ile özellikle CS:GO performansı çok güzel. Hikaye tabanlı yüksek grafikli oyunlarda da renk kalitesi görüntü kalitesi çok hoşuma gitti.

Almayı düşündüğüm sitede 1-3 ölü piksel çıkma ihtimalı varmış. Kimilerine hiç ölü piksel çıkmamış. Karasız kaldım fiyatı normalden daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…