Geçen günlerde kesin olarak bu monitörü almalıyım diye karaklaştırdım. Fakat benim hala 300-400 TL açığım var ve sürekli fiyat artıyor hemen alıp fiyatlar atmadan ölü pikselli fakat 200 TL daha az para sizce almaya değer mi? Işık sızması yaparsa değiştiriyorlarmış ve 5 ölü pikselden fazla olursan değiştiriyorlarmış. Link: Aoc 24g2u 24 İnc 144 Hz 1ms Freesync Oyuncu Monitörü(ölü Pixel) - n11.com
Değmez. Parasını düşünmemek lazım bu konularda, sonuçta uzun bir süre kullanacaksınız. En azından bir kere alın ve hiçbir sorunu olmadan yıllarca kullanın, indirimleri takip edebilirsiniz, tabii şahsi görüşümdür.
Ben 1 ay önce Hepsiburada sitesi üzerinden aldım. Ölü piksel çıkmadı. Işık sızması da yok gibi ya da ben fark etmedim. Benim de böyle şüphelerim vardı. Hepsiburada da yorumlar çok olumlu olunca aldım.
Şu an ölü pikselliği almak için bile 200 tl açığım var 366 tl benim için zor bir para toplanması için sadece dişimi sıkıp beklemeli miyim biriktirmek için?
Şu an ölü pikselliği almak için bile 200 tl açığım var 366 tl benim için zor bir para toplanması için sadece dişimi sıkıp beklemeli miyim biriktirmek için?