AOC 24G2U tek renkte ölü piksel

Siz değiştirdiniz mi?
İlk aldığım monitörü iade etmiştim. Bu daha dün geldi ve napacağım konusunda birkaç seçenek var tabi. Fakat yoruldum bu iade vs. işlemlerinden. Kafaya takmayıp kullanmaya devam etsem mi yoksa yine iade vs. yollasam mı karar veremiyorum. O kadar para verip ürün satın alıyor insanlar ve bu durumların olması hoş değil. Teknoloji işi şans işi evet ama 7 yıldır aldığı hiçbir monitörde sorun yaşamayan da var. Sizin yine durumunuz daha iyi diye düşünüyorum, sadece mavi ekranda kendilerini belli ediyorlar ondan dolayı gözünüze takılma ihtimali daha az olur diye düşünüyorum. Tabi karar size kalıyor en son olarak. Benim henüz e-arşiv faturam gelmediği için faturanın gelmesini bekliyorum iade-değişim talebi oluşturacaksam diye.
Bu arada internette sıkışmış piksel durumları için bazı programlar var ve ekranlarının piksel sorunu çözülen kişiler olmuş. JScreenFix veya UDPixel programlarını bi deneyebilirsiniz. Bu programlar ölü olan alt pixellerin tetiklenme usulüyle tekrar canlandırma çözümü gibi bir şey anladığım kadarıyla. Tam ölü piksellerde pek işe yaradığı görülmüyormuş.

Benim de faturam henüz gelmedi. İtopya'nın mağazasına yakın olduğum için gelmeden kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum. Yarın arayıp soracağım.

Benim de faturam henüz gelmedi. İtopya'nın mağazasına yakın olduğum için gelmeden kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum. Yarın arayıp soracağım.
Mağazaya yakınsanız bi sormakta fayda var. Hatta bir şekilde müşteri hizmetlerinden ön bilgi de almaya çalışabilirsiniz. Ama bir yerlerde okumuştum ne kadar doğru hatırlıyorumdur bilemiyorum ama internetten alınan ürünleri elden geri teslim almıyorlardı diye okumuştum. Bundan dolayı oraya kadar gidip sıkıntı yaşayan müşteriler olmuş, size de sorun çıkarabilirler. Bundan dolayı müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almanız daha iyi olabilir.
Yarın görüştükten sonra lütfen deneyimlerinizi burada paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Aslında tam emin değilim değiştirmek konusunda. Yeni gelende de olabilir ve dediğim gibi sadece mavi renkte oluyor diğer renklerde bir sıkıntı yok. Bildiğim kadarıyla bu çoğalan bir durum değil. Ayrıca onlar depolarından bir monitörü alıp yollayacaklar tekrar. Yeni gelende eskiyi aratacak bir sorun da çıkabilir. Bu sebeple kafam biraz karışık açıkçası.

Bende de aynı düşünce var fazlasıyla. 3 yıl garantisi olan bir monitör aslında ve tat kaçıracak seviyeye gelirse monitör daha sonradan servise itopya üzerinden yollanabilir. Benim aklımdan biraz da bu geçiyor hele şu döviz kurlarının belirsiz olduğu sıralarda.

Sizinki hangi renkte oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…