k.batuu Hectopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 156 13 Kasım 2019 #41 Ali gelturan dedi: 27 inç almıştın demi kanka sen Genişletmek için tıkla... Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş
Ali gelturan dedi: 27 inç almıştın demi kanka sen Genişletmek için tıkla... Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 13 Kasım 2019 #42 k.batuu dedi: Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş Genişletmek için tıkla... Varra öyle galiba. Gelmedi hala Ali gelturan dedi: Varra öyle galiba. Gelmedi hala Genişletmek için tıkla... k.batuu dedi: Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş Genişletmek için tıkla... Teslim tarihi bugün gösteriyor ama gelmedi k.batuu dedi: Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_2019-11-13-14-59-17-138_com.android.chrome.png 124,1 KB · Görüntüleme: 100
k.batuu dedi: Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş Genişletmek için tıkla... Varra öyle galiba. Gelmedi hala Ali gelturan dedi: Varra öyle galiba. Gelmedi hala Genişletmek için tıkla... k.batuu dedi: Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş Genişletmek için tıkla... Teslim tarihi bugün gösteriyor ama gelmedi k.batuu dedi: Ali senin makine dağıtımda kalmış yarın vereceklermiş Genişletmek için tıkla...
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 13 Kasım 2019 #43 Ali gelturan dedi: 27 inç almıştın demi kanka sen Genişletmek için tıkla... evet 27 inç modelini satın aldım
Ali gelturan dedi: 27 inç almıştın demi kanka sen Genişletmek için tıkla... evet 27 inç modelini satın aldım
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 13 Kasım 2019 #44 Bu saatten sonrada gelmez bu kargo neyse yarına kaldı.
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 13 Kasım 2019 #45 Ensar çiçek dedi: Samsung 24" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot%125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör: Amazon.com.tr Hiç düşünmeden bunu al inanılmaz uygun fiyatı. Genişletmek için tıkla... Bu monitör ile sorun yaşayan çok kişi oldu. Memnun olan da bir çok kişi var. Ancak soru yaşayan sayısı fazla diye ben tercih edilmesini önermem.
Ensar çiçek dedi: Samsung 24" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot%125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör: Amazon.com.tr Hiç düşünmeden bunu al inanılmaz uygun fiyatı. Genişletmek için tıkla... Bu monitör ile sorun yaşayan çok kişi oldu. Memnun olan da bir çok kişi var. Ancak soru yaşayan sayısı fazla diye ben tercih edilmesini önermem.
EArcy Kilopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 192 Çözümler 1 13 Kasım 2019 #46 Ali gelturan dedi: Bu saatten sonrada gelmez bu kargo neyse yarına kaldı. Genişletmek için tıkla... Benim monitör akşam 7 buçukta geldi. Ümidini kaybetme. Dayan kardeşim
Ali gelturan dedi: Bu saatten sonrada gelmez bu kargo neyse yarına kaldı. Genişletmek için tıkla... Benim monitör akşam 7 buçukta geldi. Ümidini kaybetme. Dayan kardeşim
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 13 Kasım 2019 #47 EArcy dedi: Benim monitör akşam 7 buçukta geldi. Ümidini kaybetme. Dayan kardeşim Genişletmek için tıkla... Kanka yurtiçi kargo bu Ali gelturan dedi: Kanka yurtiçi kargo bu Genişletmek için tıkla... Teslim tarihi bugün gösteriyor neden acaba
EArcy dedi: Benim monitör akşam 7 buçukta geldi. Ümidini kaybetme. Dayan kardeşim Genişletmek için tıkla... Kanka yurtiçi kargo bu Ali gelturan dedi: Kanka yurtiçi kargo bu Genişletmek için tıkla... Teslim tarihi bugün gösteriyor neden acaba
EArcy Kilopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 192 Çözümler 1 13 Kasım 2019 #48 Ali gelturan dedi: Kanka yurtiçi kargo bu Teslim tarihi bugün gösteriyor neden acaba Genişletmek için tıkla... Dağıtıma çıktı görünüyorsa geç saatte de olsa gelir
Ali gelturan dedi: Kanka yurtiçi kargo bu Teslim tarihi bugün gösteriyor neden acaba Genişletmek için tıkla... Dağıtıma çıktı görünüyorsa geç saatte de olsa gelir
S silinen üye 255910 Decapat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 150 13 Kasım 2019 #49 Arkadaşlar aldığınız monitör için giriş gecikmesi yani input lag değeri hakkında bi bilginiz varmı?
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 13 Kasım 2019 #50 silinen üye 255910 dedi: Arkadaşlar aldığınız monitör için giriş gecikmesi yani input lag değeri hakkında bi bilginiz varmı? Genişletmek için tıkla... Yazılı değerleri mi merak ediyorsunuz yoksa kullanıcı yorumunu mu? Ben dün aldım fps oyunlarında çok tatminkar. FreeSync kapalı oynuyorum bu arada.
silinen üye 255910 dedi: Arkadaşlar aldığınız monitör için giriş gecikmesi yani input lag değeri hakkında bi bilginiz varmı? Genişletmek için tıkla... Yazılı değerleri mi merak ediyorsunuz yoksa kullanıcı yorumunu mu? Ben dün aldım fps oyunlarında çok tatminkar. FreeSync kapalı oynuyorum bu arada.