M Melihh35 Kilopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #21 CaTchUp dedi: Hocam AOC aldım ve monitörü az önce kurdum. Şuanlık iyi gibi sadece güç kablosunda biraz cızırtı oldu. O şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık sızması nasıl? Odadaki ışıkları kapatıp ekrana komple siyah bir resim açıp bir bakar mısın
CaTchUp dedi: Hocam AOC aldım ve monitörü az önce kurdum. Şuanlık iyi gibi sadece güç kablosunda biraz cızırtı oldu. O şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık sızması nasıl? Odadaki ışıkları kapatıp ekrana komple siyah bir resim açıp bir bakar mısın
B Baran murat Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #22 CaTchUp dedi: Hocam AOC aldım ve monitörü az önce kurdum. Şu anlık iyi gibi sadece güç kablosunda biraz cızırtı oldu. O şekilde. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunda cızırtı derken.
CaTchUp dedi: Hocam AOC aldım ve monitörü az önce kurdum. Şu anlık iyi gibi sadece güç kablosunda biraz cızırtı oldu. O şekilde. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunda cızırtı derken.
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 29 Ocak 2021 #23 Baran murat dedi: Güç kablosunda cızırtı derken. Genişletmek için tıkla... Hocam hafif temassızlık var, elinizle vurursanız falan sorun olabilir gibi.
Baran murat dedi: Güç kablosunda cızırtı derken. Genişletmek için tıkla... Hocam hafif temassızlık var, elinizle vurursanız falan sorun olabilir gibi.