AOC 24G2U vs MSI MAG241C

@64502 @culsuzbatman Tavsiyeniz için teşekkürler arkadaşlar. Fakat inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla monitör bayağı ufak geldi gözüme. Gerçekte de öyle mi?
İncelemeleri izlerken bana da ufak geliyordu. Kullanmaya başlayınca fark ettim ki bana gayet yeterliymiş. 27 inç bir monitör alsam gözüm çok yorulurmuş gibi geliyor şimdi. Gözün alışıyor yani bir yerden sonra.

A0C 24G2U kullanıyorum 3 aydır bir sıkıntı yaşamadım, öneririm.

@Silinen üye Tavsiyen için teşekkürler, 24G2U alacağım sanırım ama yılbaşında 999 TL olan şeyi şimdi 1.650 liraya almakta koyuyor
@CillianMurphy Tavsiyen için teşekkürler.

Ben de satın aldım ürünü 2 gündür kullanıyorum. 18.5 inch monitörden geçtim bu monitöre. 27 inch mi alsam diye çok düşünmüştüm şimdi diyorum ki iyi ki 24 inch almışım. Daha büyüğü yorardı beni. Eğer daha büyüğüne alışkın değilsen 24 inch gayet yeterli. Ben İtopya'dan aldım cuma günü sipariş verdim salı günü ulaştı elime. Ölü pixel falan çıkmadı. Daha önce TN panel kullanıyordum 18.5 incte bile bir şey izlerken eğilip bükülüyordum. IPS panel kesinlikle öneririm. Büyüklüğü hakkında fikir oluşması için ekran eni 53 cm boyu 30 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…