AOC 24G2U vs Samsung LC24FG73FQMXUF

Hocam ne diyip iade etmiştiniz acaba? Ölü piksel var diyerek mi yoksa beğenmedim vb şeyler mi?

Tepkime süresi olarak tn paneli geçemezler ama netlik konusunda bir şey diyemiyorum. Ben onu iade yolladım kendime VG278QR sipariş ettim. Bence ips ve va panellerin daha oyun için zamanı var gibi. qled leri beklicez artık.
Hocam ne diyip iade etmiştiniz acaba? Ölü piksel var diyerek mi yoksa beğenmedim vb şeyler mi?
Ustam zaten iade hakkın var ama benimkinde 2 ölü piksel çıkınca servise yönlendirdiler bende haber bekliyorum iade talep ettim almazlarsa tüketici haklarına gidicem zaten 14 gün iade hakkın var kanunen. Üstüne bide ölü piksel çıkınca mecburen iade almak zorunda. Beklemedeyim bende zaten. Elimde hazır para vardı onla aldım yeni monitörü. Bununda iadesiyle uğraşıyorum.

Ben 2 tane monitör alıcam direk 24g2u sipariş edeyim mi? Yoksa 29 kasımı mı bekleyim? 1000 TL'ye uygun geldi.

Ben 2 tane monitör alıcam direk 24g2u sipariş edeyim mi? Yoksa 29 kasımı mı bekleyim? 1000 TL'ye uygun geldi.
29 kasımda 800-900 tl e düşmez bu monitör çıktığından bu yana düştüğü en aşağı rakam bu. Seçim senin

Bence alacaksanız qp birisimden alin isteğe göre ürünü deneyip te yollayabiliyolar. Güvenilir site. Ben memnun. Kaldim.

Bence alacaksanız qp birisimden alin isteğe göre ürünü deneyip te yollayabiliyolar. Güvenilir site. Ben memnun. Kaldim.
Qp stokları kaldırdı ancak iadelere verirler yeni monitörleri öyle demişlerdi bana. 2. Serileri ne zaman getirirler bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…