AOC 24G2U vs Samsung LC24FG73FQMXUF

Hocam karşılaştırmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Netlik olayına bi çözüm bulabildiniz mi?
Merhaba, netlik olayına alıştım. Ben 2K'dan 1080p'ye düştüğüm için mi bana bulanık geliyor diye düşünmekteyim. AOC monitör de gelsin yan yana koyup denediğimde bulanıklık var mı ortaya çıkacaktır.
Almamla birlikte fiyat çıktı heralde sonuncuyu gene ben aldım umarım bişi olmaz gene
İtopya'nın stok bilgisi yalandır. O sayaç otomatik, kendi kendine düşüp artıyor. İtopya gerçek stok bilgisi vermez. Satın aldığınız ürünün fiyatının artmış gözükmesi de normal. İkinci ürünü yine kampanyalı fiyattan aldırmıyor site. Gizli sekmeden açıp baksaydınız hala 999₺ olduğunu görürdünüz.

Ölü piksel, ışık sızması vb. gibi durumlar beni de endişelendiriyor. Satıcı İtopya olunca insan daha kıllanıyor. Potansiyel sorunlarda hızlı iletişim için Telegram grubu mevcut:
Kritik durumlarda hızlı destek adına katılım sağlamanızı öneririm.

senin yorum ve yazışmandan dolayı şimdi 1014 tl sipariş verdim.

Merhabalar, AOC geldi şu an her iki monitöre de sahibim ve yan yana test etmekteyim.

İlk izlenimim Samsung CFG73 cidden bulanıkmış, AOC daha keskin ve net. Özellikle metin tabanlı ekranlarda belli oluyor bu durum. Çok abartılı değil ama Samsung'da kesinlikle var böyle bir sıkıntı ve netlik ayarı kapılarak düzeltilemiyor. Bu ayar sadece doğallığı bozup yapay bir keskinlik ekliyor.

Henüz yeni test etmeye başladım, izlenimlerimi elimden geldiğince aktarırım. Belki yeni bir konu açıp detaylı test yapabilirim. Bu arada AOC'da ölü piksel çıktı. Yüksek ihtimalle iade ya da değişime gidecek.

Hocam selam. konuyu biraz hortlatmış gibi olacak kusura bakmayın. AOC'den memnun musunuz acaba? Ben de onu almayı düşünüyorum. Ghosting sorunu gibi sorunlarla karşılaştınız mı? Başka konularda AMD ekran kartlarıyla sıkıntılı çalışıyor diyenler vardı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…