Crazys
Kilopat
- Makaleler
- 2
Monitör alacağım ve bunda karar kıldım. Şimdi size sorum fiyatının düşmesi için beklemeli miyim yoksa yükselir mi? En ucuz İtopya’da görünüyor. Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum. İlk başta 1397 TL iken yavaş yavaş fiyat yükselmeye başladı. Şu an 1430 TL. Tabii bu sırada diğer sitelerde de fiyatlar yükseldi. Hepsiburada’da 1750’ye dayandı. Benim beklediğim fiyat ise 1300 TL bandı. Sizce alınır mı yoksa beklemeli miyim?
Bir sorum daha olacak. Diğer 144 Hz monitörlerin fiyatları düşerken bu monitör neden devamlı yükselişte. Örneğin Acer’ın bu modeli. Veya Samsung’un bu modeli. Birkaç ay önceye kadar 1000 Liraya 144 Hz monitör satılacak deseler inanmazdım.
Biliyorum çok uzattım ama son bir sorum daha var. Farklı farklı konu açmak istemedim. Sizce
Bu mu;
- Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı
Yoksa bu mu;
- AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Bir sorum daha olacak. Diğer 144 Hz monitörlerin fiyatları düşerken bu monitör neden devamlı yükselişte. Örneğin Acer’ın bu modeli. Veya Samsung’un bu modeli. Birkaç ay önceye kadar 1000 Liraya 144 Hz monitör satılacak deseler inanmazdım.
Biliyorum çok uzattım ama son bir sorum daha var. Farklı farklı konu açmak istemedim. Sizce
Bu mu;
- Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı
Yoksa bu mu;
- AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Son düzenleyen: Moderatör: