AOC 24G2U vs Viewsonic VX2458-C-MHD

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim monitörler arasında çok kararsız kaldım. Tavsiyeler üzerine, IPS ve ergonomik olmasından dolayı 24g2U aldım ama sanırım değiştireceğim. Kendi sayfasındaki özelliklere göre VX2458-C-MHD daha iyi gibi. Yardımcı olur musunuz? (24g2U da hangi tepki süresini dikkate alacağız? Monitörler hakkında biraz bilgim vardı onu da unuttum.)

24g2U: 1574545419684.png

VX2458-C-MHD: 1574545737633.png

Son düzenleyen: Moderatör:
24g2u aoc 144hz monıtoru incehesaptan 1300tl'ye alıcaktım. Black frıday ındırımlerıyle beraber ıtopyada 999tl'ye dusunce yanına razer'ın klavyesını ekleyıp aldım. Ayın 22'sınde monıtor ve klavye ıle bırlıkte 1250tl'lık sipariş verdım beklıyorum bakalım.

herkes genelde ıps panel önerıyor. 144 hz 1 ms ıps panel araştırdıgım kadar sadece viewsonıc ve aoc'da var. viewsonıc'ın ayakları cok sağlam değildi sarsıntı yapıyodu ınceleme vıdeolarında bende aoc tercıh ettım

aoc'da genel olarak ısık sızması ve ölü piksel sıkıntıları varmıs. açıkcası yaradana sığınıp inş sıkıntı cıkmaz diyip sipariş verdım

24g2u aoc 144hz monıtoru incehesaptan 1300tl'ye alıcaktım. Black frıday ındırımlerıyle beraber ıtopyada 999tl'ye dusunce yanına razer'ın klavyesını ekleyıp aldım. Ayın 22'sınde monıtor ve klavye ıle bırlıkte 1250tl'lık sipariş verdım beklıyorum bakalım.

herkes genelde ıps panel önerıyor. 144 hz 1 ms ıps panel araştırdıgım kadar sadece viewsonıc ve aoc'da var. viewsonıc'ın ayakları cok sağlam değildi sarsıntı yapıyodu ınceleme vıdeolarında bende aoc tercıh ettım

aoc'da genel olarak ısık sızması ve ölü piksel sıkıntıları varmıs. açıkcası yaradana sığınıp inş sıkıntı cıkmaz diyip sipariş verdım
Bu monitörün kontrast oranı ve ghosting yüzün den pek emin olamamıştım ama ben de sipariş ettim umarım ikimizde memnun oluruz. Şimdi den hayırlı olsun. :)

Bu monitörün kontrast oranı ve ghosting yüzün den pek emin olamamıştım ama ben de sipariş ettim umarım ikimizde memnun oluruz. Şimdi den hayırlı olsun. :)
benım korkum ölü piksel tarafında. itopyaya ulaşabılırsem o konu hakkında da bilgi alıcam inşallah ulaşamazsam aoc'un turkıye servisini arıcam. sonucta garantili ürün. bakalım satış sonrası destekleri nasıl aoc'un

benım korkum ölü piksel tarafında. itopyaya ulaşabılırsem o konu hakkında da bilgi alıcam inşallah ulaşamazsam aoc'un turkıye servisini arıcam. sonucta garantili ürün. bakalım satış sonrası destekleri nasıl aoc'un
Ölü piksel her monitör de olabilir. Bence o konu da endişe etmenize gerek yok ürün gelince test edin 14 gün içinde zaten (e-ticartte) mesafeli satış sözleşmesine bağlı olarak iade hakkınız var, sorun olmasa bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı