Defcon 1 Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 46 24 Ekim 2020 #1 Monitörde hoparlör var deniyor ama hoparlör gözükmüyor ve açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2020
O Oppenheiimer Decapat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 150 24 Ekim 2020 #2 Tüm kabloları çıkar, monitörü kapat sonra kabloları takıp yeniden aç monitörü düzeliyor olması lazım
Defcon 1 Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 46 24 Ekim 2020 #3 Oppenheiimer dedi: Tüm kabloları çıkar, monitörü kapat sonra kabloları takıp yeniden aç monitörü düzeliyor olması l Genişletmek için tıkla... Oppenheiimer dedi: Tüm kabloları çıkar, monitörü kapat sonra kabloları takıp yeniden aç monitörü düzeliyor olması lazım Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine gidip güncelleme yaptım ama hâlâ durum aynı ses sürücü indirsem düzelir mi?
Oppenheiimer dedi: Tüm kabloları çıkar, monitörü kapat sonra kabloları takıp yeniden aç monitörü düzeliyor olması l Genişletmek için tıkla... Oppenheiimer dedi: Tüm kabloları çıkar, monitörü kapat sonra kabloları takıp yeniden aç monitörü düzeliyor olması lazım Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine gidip güncelleme yaptım ama hâlâ durum aynı ses sürücü indirsem düzelir mi?
O Oppenheiimer Decapat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 150 24 Ekim 2020 #4 Defcon 1 dedi: Aygıt yöneticisine gidip güncelleme yaptım ama hâlâ durum aynı ses sürücü indirsem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de böyle yapınca düzelmişti, kapatıp açtınız mı monitörü. G menü de bi reset atıp monitörü kaparıp açın. Sanmıyorum driver ile olacağını
Defcon 1 dedi: Aygıt yöneticisine gidip güncelleme yaptım ama hâlâ durum aynı ses sürücü indirsem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de böyle yapınca düzelmişti, kapatıp açtınız mı monitörü. G menü de bi reset atıp monitörü kaparıp açın. Sanmıyorum driver ile olacağını