Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Ağustos 2020 #1 Öncelikle selamlar. Monitörü yeni aldım sayılır, fakat daha doğru düzgün bir renk ayarı yapamadım. Ekran ya çok parlak oluyor, ya da çok karanlık oluyor gibi. Monitörün renk, parlaklık ayarları nasıl olmalı?
Öncelikle selamlar. Monitörü yeni aldım sayılır, fakat daha doğru düzgün bir renk ayarı yapamadım. Ekran ya çok parlak oluyor, ya da çok karanlık oluyor gibi. Monitörün renk, parlaklık ayarları nasıl olmalı?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 30 Ağustos 2020 #2 Bence varsayılan olarak bırakın, zamanla alışırsınız. Ben de monitörümü aldığım hafta yabancılık çektim. Bir haftanın sonunda görüntüye alıştım.
Bence varsayılan olarak bırakın, zamanla alışırsınız. Ben de monitörümü aldığım hafta yabancılık çektim. Bir haftanın sonunda görüntüye alıştım.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 30 Ağustos 2020 #3 Doygunluğu 170 civarlarına çekebilirsiniz, daha canlı ve iyi oluyor. Bunun dışında kontrast vs. zevkinize kalmış. Ayrıca ya çok parlak ya da çok soluk geliyorsa ışık seviyesi değil de kontrast'a yoğunlaşın derim.
Doygunluğu 170 civarlarına çekebilirsiniz, daha canlı ve iyi oluyor. Bunun dışında kontrast vs. zevkinize kalmış. Ayrıca ya çok parlak ya da çok soluk geliyorsa ışık seviyesi değil de kontrast'a yoğunlaşın derim.