AOC 24G2U5 driver yükleme

E

emirhandkk

Ziyaretçi
Merhabalar,
Başlıkta belirtiğim monitör aldım.
Driver veya AOC'nin uygulaması varsa kurmaya gerek var mı? G-menü diye uygulama kendi sistesinde kurmam gerekli mi? G-menü'yü indirdiğimde Windows bunu virüs dedi çalıştırmadı.

1080P'de 75 Hz mi gösterecek yoksa 60 Hz mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurdum kalite, renkler vs her şey bozuldu. Çok parlak oldu. Monitörün kendi menüsü bozuldu.. düzeltemedim. Şu an sistem geri yükleme yapıyorum bakalım..

G-menu uygulamasından ana ekrana gelip RGB seçip %50 ayarlara getirince renkler düzeliyor. Fakat monitörün kendi menusu bozuluyor doğru. İnternet ortamında AOC tuş kombini ile monitöre reset atılabiliyor. Ben denemiştim monitör menusu kendine gelmişti.

Aynı monitörü bende aldım gayet memnun kaldım ancak Driver ları yükleme konusunda kararsız kaldım bu yorumları okuyunca, kurmam gerekli mi ? Ne artısı var ?

emirhandkk, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…