Qnatshen Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır AOC 24G2U5 monitörünü kullanıyorum ama bugün kendi hoparlöründen ses gelmiyor neden olabilir?
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır AOC 24G2U5 monitörünü kullanıyorum ama bugün kendi hoparlöründen ses gelmiyor neden olabilir?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #2 Ekran kartı veya ses sürücüsü güncellemesinden dolayı veya başka bir şekilde kendi kendine bir çıkış cihazı seçmiş olabilir. Çıkış cihazı olarak neyin seçili olduğuna baktınız mı? Biraz basit bir öneri oldu ama... Artı 0 Eksi
Ekran kartı veya ses sürücüsü güncellemesinden dolayı veya başka bir şekilde kendi kendine bir çıkış cihazı seçmiş olabilir. Çıkış cihazı olarak neyin seçili olduğuna baktınız mı? Biraz basit bir öneri oldu ama...