Çözüldü AOC 24G2U5 sürücü kurulum sonrası problem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dexteryorgan

Hectopat
Monitöre driver yükleyeyim dedim, renkler aşırı derecede bozuldu, menüsüne giriş sağlayamadım fakat menüye sonradan bir şekilde girdim. Hard reset gibi bir yöntemi var mı? Veya ilk haline getirebileceğim bir öneri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorun bende de baş göstermişti. Monitör kapalıyken menü tuşuna basılı tutun, basılı tutarken monitörün yeniden güç düğmesine basın ama diğer parmağınızı menü tuşundan çekmeyin, monitör tamamen açılana kadar. Bu işlemlerden sonra monitörün menü kilidi açılır. Menü olayı bitince o yazılımı sistemden kaldırın.
Aynı sorun bende de baş göstermişti. Monitör kapalıyken menü tuşuna basılı tutun, basılı tutarken monitörün yeniden güç düğmesine basın ama diğer parmağınızı menü tuşundan çekmeyin, monitör tamamen açılana kadar. Bu işlemlerden sonra monitörün menü kilidi açılır. Menü olayı bitince o yazılımı sistemden kaldırın.

Çözüm
Menü açılıyordu. Yazılımı kaldırıp fişten çıkardıktan sonra çözebildim problemi teşekkür ederim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı