AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms monitör nasıldır?

• Konuyu başlatan pAww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 528

pAww

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sizce bu monitör alınır mı? Fiyatına göre bana çok iyi geldi 240 Hz 0.5 ms bir de IPS panel olması bu fiyatlara başka var mı bilmiyorum. Tek sıkıntısı aşağı yukarı oynatamıyorsun. Onun içinde monitör tutucu almayı düşünüyorum. Bir de sanırım G-Sync'i yok. Sıkıntı yaratır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sizce bu monitör alınır mı? Fiyatına göre bana çok iyi geldi 240 Hz 0.5 ms bir de IPS panel olması bu fiyatlara başka var mı bilmiyorum. Tek sıkıntısı aşağı yukarı oynatamıyorsun. Onun içinde monitör tutucu almayı düşünüyorum. Bir de sanırım G-Sync'i yok. Sıkıntı yaratır mı sizce?

ben de bu monitör ve samsung odyssey 24 inç 240hz olan arasında kaldım ama samsung olanı amazondan almak daha güvenli ölü piksel vs konusunda iade/değişim için ama aoc için itopya aynı konuda nasıl aksiyon alıyor bilemediğim için kararsız kaldım. tavsiyesi olandan beklerim

Ben de bu monitör ve Samsung Odyssey 24 inç 240Hz olan arasında kaldım. Ama Samsung olanı Amazon'dan almak daha güvenli ölü piksel vs konusunda iade/değişim için ama AOC için İtopya aynı konuda nasıl aksiyon alıyor bilemediğim için kararsız kaldım. Tavsiyesi olandan beklerim.

Samsung'a şimdi baktım oda gerçekten güzel bir de onda G-SYNC uyumlu olması daha iyi birde bu monitörde saçma bir şekilde yukarı aşağı oynatamıyorsun, Samsung 1 ms ama 0.5 ile 1 arasında çok fark yok zaten Samsung bu monitörden daha iyi diye düşünüyorum.

Samsung'a şimdi baktım oda gerçekten güzel bir de onda G-SYNC uyumlu olması daha iyi birde bu monitörde saçma bir şekilde yukarı aşağı oynatamıyorsun, Samsung 1 ms ama 0.5 ile 1 arasında çok fark yok zaten Samsung bu monitörden daha iyi diye düşünüyorum.
bi öneri ile şu da aklıma kazındı. n11de vade farksız taksidi de bulunuyor fakat aoc için de bu dell için de baya kararsızım bu tarz durumlarda değişim vs yapıyorlar mı ilgileniyorlar mı diye.

Bir öneri ile şu da aklıma kazındı. N11'de vade farksız taksidi de bulunuyor fakat AOC için de bu Dell için de bayağı kararsızım bu tarz durumlarda değişim vs yapıyorlar mı ilgileniyorlar mı diye.

Bu monitör özellik bakımından daha iyi tabii ki ama Samsung ile arasında 3000 TL var sizin bütçenize kalmış. Değişim konusunda ise hiçbir fikrim yok maalesef ama yaparlar bence.

sanırım fiyat uygunluğundan ötürü aoc'u tercih edeceğim gibi 10kdan 6ya düşmüş. tek soru işaretim itopyanın öyle bi durumda iade değişim yapıp yapmaması dediğim gibi. sen burada aşağı yukarı oynatamıyorsun dediğin samsungdan mı bahsediyordun? aocun attığım serisi pivot olmasa da hareket ettiriliyor diye biliyorum

AOC da yukarı aşağı eğebiliyosun ama yukarı aşağı indiremiyorsun İtopya da özellikler kısmına gir anlarsın zaten bir de iade yaparlar diye düşünüyorum. Senin yerinde olsam Samsung'u alırdım şahsen hatta bende onu almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı