En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Neredeyse bir çok sitede aynı fiyatta hocam aşşağı yukarı. İndirimlik bir ürün yok ortada. 31 Martta 6880 TL yi görmüş, yani indirim değil bindirim var tabiri caizse. HZ Ve MS değerlerinden dolayı fiyatını yüksek tutmuşlar.
Ben 6 Nisanda bunu aldım, aralarında tasarım ve Hz farkı var sanırım onun dışında birçok şeyi aynı gibi ve benim aldığım 1 aydır satışta, epey sitesinde öyle gösteriyor.
Zaten bu fiyata alan kisi bu Hz i beklemez bence. 8 9 bin bandinda bizzai kullandigim 165Hz 2K Dell var mesela. En kotu 144 165 Hz bulunabilir. Veya piyasaya aktif olarak bakmadim ama +240Hz monitorde bulunabilir diye dusunuyorum FHD icinde.
Zaten bu fiyata alan kisi bu Hz i beklemez bence. 8 9 bin bandinda bizzai kullandigim 165Hz 2K Dell var mesela. En kotu 144 165 Hz bulunabilir. Veya piyasaya aktif olarak bakmadim ama +240Hz monitorde bulunabilir diye dusunuyorum FHD icinde.