Elektronik AOC 24G2ZE 23.8 8.000 TL

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 6 Nisanda bunu aldım, aralarında tasarım ve Hz farkı var sanırım onun dışında birçok şeyi aynı gibi ve benim aldığım 1 aydır satışta, epey sitesinde öyle gösteriyor.

Ayni fiyata 2K monitorler bulunur rahatlikla. Fazlasiyla pahali ve bildigim kadariyla eski bir model.
2k monitör bu fiyatlara zor hocam. Orta segment ıps 2k lar 13000-15000 arası başlıyor. (Bu hz aralığında)

2K monitör bu fiyatlara zor hocam. Orta segment IPS 2K'lar 13000-15000 arası başlıyor. (bu Hz aralığında)

Zaten bu fiyata alan kisi bu Hz i beklemez bence. 8 9 bin bandinda bizzai kullandigim 165Hz 2K Dell var mesela. En kotu 144 165 Hz bulunabilir. Veya piyasaya aktif olarak bakmadim ama +240Hz monitorde bulunabilir diye dusunuyorum FHD icinde.

Zaten bu fiyata alan kisi bu Hz i beklemez bence. 8 9 bin bandinda bizzai kullandigim 165Hz 2K Dell var mesela. En kotu 144 165 Hz bulunabilir. Veya piyasaya aktif olarak bakmadim ama +240Hz monitorde bulunabilir diye dusunuyorum FHD icinde.
Ips olduğundan dolayı zor diyorum hocam. Paylaşılan ıps çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…