Teşekkürler ASUS olanın farkı nedir hocamİkisi aynı paneli kullanıyor. Ve bu panele arka aydınlatma da tümleşik. Dolayısıyla fabrika çıkışlı kalibrasyon, overdrive seçenekleri gibi değişiklikler haricinde pek farklılıklar yok. VG249QM1A alınabilir.
Şu incelemeye bakabilirsin, her iki model de yer alıyor.
Bu da her iki modelde de kullanılan panel. Meraklıları bakabilir.
Dediğim gibi, pek farkları yok. ASUS olan ufak tefek konularda biraz daha iyi o kadar. Ama bu öyle az bir fark ki, ürün piyangosuna göre değişebilir bile.Teşekkürler ASUS olanın farkı nedir hocam?
Birini almayı düşünüyorum ikisi kullanıcısını üzmez değil mi?Dediğim gibi, pek farkları yok. ASUS olan ufak tefek konularda biraz daha iyi o kadar. Ama bu öyle az bir fark ki, ürün piyangosuna göre değişebilir bile.
Ikisi de gayet iyi. Icine sinen modeli tercih et.Birini almayı düşünüyorum ikisi kullanıcısını üzmez değil mi?
Hocam 2k lık fiyat farkı sadece hz'den dolayı mı bu modelle yoksa renk gibi faktörlerde var mı acaba aydınlatabilir misiniz bunu da alabilirim önermiştiniz.Ikisi de gayet iyi. Icine sinen modeli tercih et.
İkisi tamamen birbirinden bağımsız modellerdir. Eğer daha iyi bir görüntü kalitesi istiyorsan 24G2SP, daha iyi bir oyun performansı istiyorsan 24G2ZE/VG249QM1A tercih et.Hocam 2k lık fiyat farkı sadece hz'den dolayı mı bu modelle yoksa renk gibi faktörlerde var mı acaba aydınlatabilir misiniz bunu da alabilirim önermiştiniz.
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim. %20'lik renk farkı var. RTX 3060Ti kullanıyorum G-Sync ve renklerden dolayı aklımı çeliyor. 24G2SPU'dan önerebileceğin iyi bir model var mı? Kesin alacağım yeni yıla girmeden de çok yardımcı oldun sağol.İkisi tamamen birbirinden bağımsız modellerdir. Eğer daha iyi bir görüntü kalitesi istiyorsan 24G2SP, daha iyi bir oyun performansı istiyorsan 24G2ZE/VG249QM1A tercih et.
Şu anki piyasada 24G2SPU'dan daha iyi diyebileceğim bir monitör, o fiyat bandında yok 24" olarak.Teşekkür ederim. %20'lik renk farkı var. RTX 3060Ti kullanıyorum G-Sync ve renklerden dolayı aklımı çeliyor. 24G2SPU'dan önerebileceğin iyi bir model var mı? Kesin alacağım yeni yıla girmeden de çok yardımcı oldun sağol.
Eki Görüntüle 2064010