Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #11 SelimTP dedi: Hocam tam Samsung'a kaldım derken bugün bir baktım 7800 TL'ye düşmüş direk kaptım kabul edilebilir fiyatın bir tık üstünde ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Evet. Sen söyleyince bakındım bende. Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatı düşmüş. Zaten maksimum edeceği fiyat buydu. Hayırlı uğurlu olsun.
SelimTP dedi: Hocam tam Samsung'a kaldım derken bugün bir baktım 7800 TL'ye düşmüş direk kaptım kabul edilebilir fiyatın bir tık üstünde ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Evet. Sen söyleyince bakındım bende. Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatı düşmüş. Zaten maksimum edeceği fiyat buydu. Hayırlı uğurlu olsun.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #12 Saint Lucia dedi: Evet. Sen söyleyince bakındım bende. Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatı düşmüş. Zaten maksimum edeceği fiyat buydu. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için.
Saint Lucia dedi: Evet. Sen söyleyince bakındım bende. Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatı düşmüş. Zaten maksimum edeceği fiyat buydu. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için.