SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #11 Aynı monitörü kullanıyorum bende bir sıkıntı yok, garantiye gönderin.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 16 Kasım 2023 #12 Deneme ama ufo teste böyle yapmıyor? izler misiniz bi Pw_Onur dedi: Deneme ama ufo teste böyle yapmıyor? izler misiniz bi Genişletmek için tıkla... Ufo çok net aslında 240hz de SelimTP dedi: Aynı monitörü kullanıyorum bende bir sıkıntı yok, garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Bana müsait bi zaman da ayarlarınızı gösterir misiniz? mencolarado dedi: Ekranı 180Hz'e çekersen yenileme hızına tepkime hızı olan ms değeri yetişir daha az ghosting olur. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim iade etmek istemiyorum hiç bi ayarda yapmadım direkt taktım fps modu açtım oynadım
Deneme ama ufo teste böyle yapmıyor? izler misiniz bi Pw_Onur dedi: Deneme ama ufo teste böyle yapmıyor? izler misiniz bi Genişletmek için tıkla... Ufo çok net aslında 240hz de SelimTP dedi: Aynı monitörü kullanıyorum bende bir sıkıntı yok, garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Bana müsait bi zaman da ayarlarınızı gösterir misiniz? mencolarado dedi: Ekranı 180Hz'e çekersen yenileme hızına tepkime hızı olan ms değeri yetişir daha az ghosting olur. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim iade etmek istemiyorum hiç bi ayarda yapmadım direkt taktım fps modu açtım oynadım
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #13 TestUFO: Ghosting bu testi yapacaksın.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 16 Kasım 2023 #14 mencolarado dedi: TestUFO: Ghosting bu testi yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıp atmak isterim 2dakikanızı alacağım.
mencolarado dedi: TestUFO: Ghosting bu testi yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıp atmak isterim 2dakikanızı alacağım.
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #15 Pw_Onur dedi: Hemen yapıp atmak isterim 2dakikanızı alacağım. Genişletmek için tıkla... testi atmana gerek yok sen gözlerinle ne görüyorsun ufo arkasında iz kalıyor mu ?
Pw_Onur dedi: Hemen yapıp atmak isterim 2dakikanızı alacağım. Genişletmek için tıkla... testi atmana gerek yok sen gözlerinle ne görüyorsun ufo arkasında iz kalıyor mu ?
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #16 Pw_Onur dedi: Bana müsait bir zaman da ayarlarınızı gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarları (umarım okunuyordur) ve ghosting testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri BC4ECC40-DAE9-4EAB-BCED-6D412B319761.jpeg 200,3 KB · Görüntüleme: 33 4BACF745-6BB7-457C-9771-00C313F8A0D6.jpeg 238,6 KB · Görüntüleme: 33 5E1D5F25-BAD8-4937-9ABB-7D50E7F23307.jpeg 174,1 KB · Görüntüleme: 34 33875F4A-7A91-4BF9-9BC5-BD6CFE90C08E.jpeg 229 KB · Görüntüleme: 34
Pw_Onur dedi: Bana müsait bir zaman da ayarlarınızı gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarları (umarım okunuyordur) ve ghosting testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #17 SelimTP dedi: Monitörün ayarları (umarım okunuyordur) ve ghosting testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu güzel. geçerli.
SelimTP dedi: Monitörün ayarları (umarım okunuyordur) ve ghosting testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu güzel. geçerli.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 16 Kasım 2023 #18 SelimTP dedi: Monitörün ayarları (umarım okunuyordur) ve ghosting testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... mencolarado dedi: Bu güzel. geçerli. Genişletmek için tıkla... Deneme 2 arkadaşlar gözlerim yanlış mı görüyor ufa gayet net mi arkada gölgesi olmuyo bişey olmuyo kafayı yicem şimdi
SelimTP dedi: Monitörün ayarları (umarım okunuyordur) ve ghosting testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... mencolarado dedi: Bu güzel. geçerli. Genişletmek için tıkla... Deneme 2 arkadaşlar gözlerim yanlış mı görüyor ufa gayet net mi arkada gölgesi olmuyo bişey olmuyo kafayı yicem şimdi
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #19 Pw_Onur dedi: Deneme 2 arkadaşlar gözlerim yanlış mı görüyor ufa gayet net mi arkada gölgesi olmuyo bişey olmuyo kafayı yicem şimdi Genişletmek için tıkla... Gayet başarılı hocam.
Pw_Onur dedi: Deneme 2 arkadaşlar gözlerim yanlış mı görüyor ufa gayet net mi arkada gölgesi olmuyo bişey olmuyo kafayı yicem şimdi Genişletmek için tıkla... Gayet başarılı hocam.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 16 Kasım 2023 #20 mencolarado dedi: Gayet başarılı hocam. Genişletmek için tıkla... 2.1 HDMI bağlantısı ile bağlanıyorum acaba DP ile bağlanmama sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki
mencolarado dedi: Gayet başarılı hocam. Genişletmek için tıkla... 2.1 HDMI bağlantısı ile bağlanıyorum acaba DP ile bağlanmama sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki