M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #21 Pw_Onur dedi: 2.1 HDMI bağlantısı ile bağlanıyorum acaba DP ile bağlanmama sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken her zaman DP tercih et. DP tercih edersen oyunlar daha akıcı hale gelir çünkü G-SYNC çalışacak ekranın daha da akacak.
Pw_Onur dedi: 2.1 HDMI bağlantısı ile bağlanıyorum acaba DP ile bağlanmama sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken her zaman DP tercih et. DP tercih edersen oyunlar daha akıcı hale gelir çünkü G-SYNC çalışacak ekranın daha da akacak.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 16 Kasım 2023 #22 mencolarado dedi: Oyun oynarken her zaman DP tercih et. DP tercih edersen oyunlar daha akıcı hale gelir çünkü G-SYNC çalışacak ekranın daha da akacak. Genişletmek için tıkla... G-SYNC'i FPS oyunlarında CS GO da falan önermiyorlar ama
mencolarado dedi: Oyun oynarken her zaman DP tercih et. DP tercih edersen oyunlar daha akıcı hale gelir çünkü G-SYNC çalışacak ekranın daha da akacak. Genişletmek için tıkla... G-SYNC'i FPS oyunlarında CS GO da falan önermiyorlar ama
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #23 Pw_Onur dedi: G-Sync'i FPS oyunlarında CS:GO'da falan önermiyorlar ama Genişletmek için tıkla... DP kullanmalısın.
Pw_Onur dedi: G-Sync'i FPS oyunlarında CS:GO'da falan önermiyorlar ama Genişletmek için tıkla... DP kullanmalısın.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 16 Kasım 2023 #24 mencolarado dedi: DP kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Ekran ayarlarında AMD FreeSync var onu on yapıyorum ama G-SYNC ile ilgili bişey yok ona nereden ulaşabilirim.
mencolarado dedi: DP kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Ekran ayarlarında AMD FreeSync var onu on yapıyorum ama G-SYNC ile ilgili bişey yok ona nereden ulaşabilirim.
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #25 Pw_Onur dedi: Ekran ayarlarında AMD FreeSync var onu on yapıyorum ama G-Sync ile ilgili bir şey yok ona nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... G-Sync NVIDIA da FreeSync AMD de aynı işi görüyor. HDMI üzerinden FreeSync kullanılıyor. Sorunun yok ama yine de DP tercih et.
Pw_Onur dedi: Ekran ayarlarında AMD FreeSync var onu on yapıyorum ama G-Sync ile ilgili bir şey yok ona nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... G-Sync NVIDIA da FreeSync AMD de aynı işi görüyor. HDMI üzerinden FreeSync kullanılıyor. Sorunun yok ama yine de DP tercih et.