Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Monitör aldım AOC 24G2ZU. Yeni geldi sabitledim ama pivot özelliklerini kullanamıyorum. Acaba ben bir şeyi eksik mi yapıyorum? Destek olur musunuz? Dosya Ekleri image.jpg 73,2 KB · Görüntüleme: 33 image.jpg 90 KB · Görüntüleme: 34 image.jpg 109,9 KB · Görüntüleme: 37
Monitör aldım AOC 24G2ZU. Yeni geldi sabitledim ama pivot özelliklerini kullanamıyorum. Acaba ben bir şeyi eksik mi yapıyorum? Destek olur musunuz?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.403 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Kullanım kılavuzuna göre kurun ve bakın.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Pivot değil bu monitör. VESA desteği mevcut ekstra stant alıp kullanmalısınız. Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 artikkulanmiyorum dedi: Pivot değil bu monitör. VESA desteği mevcut ekstra stant alıp kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Monitöre baktığımda videoda dikey pozisyona dahil geliyordu
artikkulanmiyorum dedi: Pivot değil bu monitör. VESA desteği mevcut ekstra stant alıp kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Monitöre baktığımda videoda dikey pozisyona dahil geliyordu
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 yldrmjk dedi: Emin misin? Monitöre baktığımda videoda dikey pozisyona dahil geliyordu. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitör ile karıştırdım. Arkadaşın dediği gibi kullanım kılavuzunda yazmaktadır.
yldrmjk dedi: Emin misin? Monitöre baktığımda videoda dikey pozisyona dahil geliyordu. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitör ile karıştırdım. Arkadaşın dediği gibi kullanım kılavuzunda yazmaktadır.
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 artikkulanmiyorum dedi: Farklı bir monitör ile karıştırdım. Arkadaşın dediği gibi kullanım kılavuzunda yazmaktadır. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaptım ama sağa sola hareket etmiyor Dosya Ekleri image.jpg 213,2 KB · Görüntüleme: 23 image.jpg 46,8 KB · Görüntüleme: 30
artikkulanmiyorum dedi: Farklı bir monitör ile karıştırdım. Arkadaşın dediği gibi kullanım kılavuzunda yazmaktadır. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaptım ama sağa sola hareket etmiyor
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 1 Ağustos 2024 #7 Monitör pivot, sitede yer verilmiş; | AOC Monitors aoc.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da pivot şekline nasıl alındığı gösterilmiş. Deneyebilirsiniz. @yldrmjk
Monitör pivot, sitede yer verilmiş; | AOC Monitors aoc.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da pivot şekline nasıl alındığı gösterilmiş. Deneyebilirsiniz. @yldrmjk
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #8 GFYT dedi: Monitör pivot, sitede yer verilmiş; | AOC Monitors aoc.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da pivot şekline nasıl alındığı gösterilmiş. Deneyebilirsiniz. @yldrmjk Genişletmek için tıkla... Gelen monitör 24g2ze
GFYT dedi: Monitör pivot, sitede yer verilmiş; | AOC Monitors aoc.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da pivot şekline nasıl alındığı gösterilmiş. Deneyebilirsiniz. @yldrmjk Genişletmek için tıkla... Gelen monitör 24g2ze
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 1 Ağustos 2024 #9 @yldrmjk O monitör pivot özelliğine sahip değil, iade edelim. 24G2ZE/BK aoc.com
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #10 GFYT dedi: @yldrmjk o monitör pivot özelliğine sahip değil, iade edelim. 24G2ZE/BK aoc.com Genişletmek için tıkla... Trendyol da 24G2zu yazdığımda karşıma bunu çıkardılar gelde sinir olma. Boş yere adamı uğraştırıyorlar.
GFYT dedi: @yldrmjk o monitör pivot özelliğine sahip değil, iade edelim. 24G2ZE/BK aoc.com Genişletmek için tıkla... Trendyol da 24G2zu yazdığımda karşıma bunu çıkardılar gelde sinir olma. Boş yere adamı uğraştırıyorlar.