AOC 24G2ZU ve 24G2ZE fiyat farkına değer mi?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Evet alacağım monitör maalesef 7700 TL olmuş (24G2zu modeli.) Pivot özelliği olmayan ve hoparlörü bulunmayan 24G2ze modeli 6000-7000 TL arasında sizce aradaki fiyat farkına değer mi?

Hoperloru zaten dandik olur, pivot da kullanmayacaksanız değmez tabiki. Ama sonra zengin olursunuz büyük monitor alırsınız, bunu da yanına pivot koymak istersiniz, üzülürsünüz. Ama sonra zengin olduğunuz aklınıza gelir ve güzel bir kol alarak yine çevirirsiniz. Ya da asla zengin olmaz ve boşuna para vermiş olursunuz.

Güzel senaryoymuş hocam.Şaka bir yana benim masa ile kitaplığı arasında 42-43 cm var sığar mı sizce ?

Şimdi, boyu 20-21 inch olacaktır bu da yaklaşık 45-50 cm eder. Yani tabi çerçeve filan kesin olamayız ama zorla sığdırırsın gibi. İki tarafta kapalı mı?

Şimdi, boyu 20-21 inch olacaktır bu da yaklaşık 45-50 cm eder. Yani tabi çerçeve filan kesin olamayız ama zorla sığdırırsın gibi. İki tarafta kapalı mı?
İki taraf da kapalı 23.8 inch hocam monitör.

Benimle kasmayın hocam bulaşmayın bana
O kadar fena diyorsun. Uyarını dikkate alıyorum.

Eğer iki tarafta kapalı ise girmeyebilir. Bir yerde blabilirsen ya da olan varsa ölçüp söylesin.

Hala yakın fiyattalar hocam?

Başıma gelmişliği var hocam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…