AOC 24G42e 180Hz 0,5 ms monitör alınır mı?

Bütçe
5500
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
AOC 24G42E bunun panelini bilsek bile ne işe yarayacak bu bilgi? İşe yarar mı orası aşikâr
Ama 24G4X bu monitör panel sıkıntısı mevcut olduğu kanıtlı. Aynı panel de yeni çıkan modelde kullanılmış ise devam eder bu sıkıntı, ama ben düzeltmiş olduklarına inanıyorum bu sıkıntının.

Evet biliyorum çok da sıkıntı yaratmaz ölçülerine baktım bana uyuyor.

Son bir sorum olacak ASUS TUF Gaming VG249Q3A mi AOC 24G42e mi?

24G42e renk gamutu ve kontrast bakımından çok daha iyi. Parlaklıkta benzer seviyedeler. 24G42E'nin tepki süresi ve UFO testi yok. ASUS hız konusunda orta.

24G42E'nin renk gamutu 24G4X'ten çok daha iyi. Aynı paneli kullandıklarını sanmıyorum.

Hepinize çok teşekkür ederim. Biraz ortalığı karıştırmış olabilirim ama kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Tekrar hepinize teşekkür ederim. Ürünü aldıgımda 3 aylık kullanımını paylaşacağım (kullanıcı yorumu olarak)

"Ürünü aldım, gerçekten çok kaliteli. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitör diyebilirim. Ölü piksel yok, ghosting zaten hiç yok. Overdrive ayarını yüksek yapmama rağmen ghosting sorunu yaşamadım. Gerçekten kaçırılmaması gereken bir monitör. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
hocam hangisini aldın şu an ben de aoc 24g42e ile Lenovo Legion r25i30 arasındayım da

AOC 24G42e ghosting yok 0 kalite açısından aşırı iyi gerçek bir fiyat performans ya. İtopya'dan aldım antepte yaşıyorum 2 günde geldi.
hocam sizce bu modeli almalimiyim aklimda 3 tane model var AOC24G42E ASUS TUFVG249Q3A yada GIGABYTE GS25F2 sizce hangisini almalimiyim bide aldiginizdan memnunmusunuz acaba

Hocam sizce bu modeli almali miyim aklimda 3 tane model var AOC24G42E ASUS tufVG249Q3A ya da Gigabyte GS25F2 sizce hangisini almali miyim bir de aldiginizdan memnun musunuz acaba.

AOC 24G42e gerçekten güzel pivot özelligi yok ama sıkıntı degil diyorsan kesinlikle al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…