AOC 24G42e 180Hz 0,5 ms monitör alınır mı?

Bütçe
5500
Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor.

Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor.

Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi?

Son düzenleme:
Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi?

Bana göre değer pivot özelligi olmaması kötü ama benim için hiç problem degil ghosting hiç yok bu fiyat bandında en iyi alınabilecek monitör.

Bana göre değer pivot özelligi olmaması kötü ama benim için hiç problem degil ghosting hiç yok bu fiyat bandında en iyi alınabilecek monitör.

Pivot önemli değil benim için stand alırım sağ olun hocam.

Ben Hepsiburada'dan aldım orada herhangi bir durumda vesaire garantiye nasıl gönderiliyor biliyor musunuz? Kutudan garanti belgesi de çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…