bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.110 Makaleler 8 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #41 ErenKalkan dedi: AOC 24G42e ghosting yok 0 kalite açısından aşırı iyi gerçek bir fiyat performans ya. İtopya'dan aldım antepte yaşıyorum 2 günde geldi. Genişletmek için tıkla... Overdrive menüsünden tepki süresini daha hızlı yaptın mı?
ErenKalkan dedi: AOC 24G42e ghosting yok 0 kalite açısından aşırı iyi gerçek bir fiyat performans ya. İtopya'dan aldım antepte yaşıyorum 2 günde geldi. Genişletmek için tıkla... Overdrive menüsünden tepki süresini daha hızlı yaptın mı?
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 458 Çözümler 5 5 Haziran 2025 #42 Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor.
Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor.
arcadia_46 Femtopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 15 14 Haziran 2025 #43 ErenKalkan dedi: Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu markayı almayı düşünüyorum güzel mi tavsiye eder misiniz?
ErenKalkan dedi: Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu markayı almayı düşünüyorum güzel mi tavsiye eder misiniz?
Nightcarbine Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #44 arcadia_46 dedi: Hocam bende bu markayı almayı düşünüyorum güzel mi tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü İtopya'dan satın aldım. Herhangi bir ölü piksel, ghosting ile karşılaşmadım. Performansı beni tatmin etti. Bu fiyat skalası için oldukça iyi.
arcadia_46 dedi: Hocam bende bu markayı almayı düşünüyorum güzel mi tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü İtopya'dan satın aldım. Herhangi bir ölü piksel, ghosting ile karşılaşmadım. Performansı beni tatmin etti. Bu fiyat skalası için oldukça iyi.
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #45 ErenKalkan dedi: Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi? Son düzenleme: 5 Temmuz 2025
ErenKalkan dedi: Şu an daha hızlıda ve ghosting veya hiçbir sıkıntı kesinlikle yok ama en hızlı yapınca gölgelenme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi?
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 458 Çözümler 5 5 Temmuz 2025 #46 okto30 dedi: Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi? Genişletmek için tıkla... Bana göre değer pivot özelligi olmaması kötü ama benim için hiç problem degil ghosting hiç yok bu fiyat bandında en iyi alınabilecek monitör.
okto30 dedi: Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi? Genişletmek için tıkla... Bana göre değer pivot özelligi olmaması kötü ama benim için hiç problem degil ghosting hiç yok bu fiyat bandında en iyi alınabilecek monitör.
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #47 ErenKalkan dedi: Bana göre değer pivot özelligi olmaması kötü ama benim için hiç problem degil ghosting hiç yok bu fiyat bandında en iyi alınabilecek monitör. Genişletmek için tıkla... Pivot önemli değil benim için stand alırım sağ olun hocam.
ErenKalkan dedi: Bana göre değer pivot özelligi olmaması kötü ama benim için hiç problem degil ghosting hiç yok bu fiyat bandında en iyi alınabilecek monitör. Genişletmek için tıkla... Pivot önemli değil benim için stand alırım sağ olun hocam.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 458 Çözümler 5 7 Temmuz 2025 #48 okto30 dedi: Pivot önemli değil benim için stant alırım sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Alın kaçırmayın bu fiyata en iyisi.
okto30 dedi: Pivot önemli değil benim için stant alırım sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Alın kaçırmayın bu fiyata en iyisi.
T The Dark Rische Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 7 Temmuz 2025 #49 okto30 dedi: Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi? Genişletmek için tıkla... Ben Hepsiburada'dan aldım orada herhangi bir durumda vesaire garantiye nasıl gönderiliyor biliyor musunuz? Kutudan garanti belgesi de çıkmadı
okto30 dedi: Hocam bende dün monitörü İncehesap üzerinden sipariş ettim 5K paraya sizce bu fiyata iyi tercih mi? Genişletmek için tıkla... Ben Hepsiburada'dan aldım orada herhangi bir durumda vesaire garantiye nasıl gönderiliyor biliyor musunuz? Kutudan garanti belgesi de çıkmadı
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #50 The Dark Rische dedi: Ben Hepsiburada'dan aldım orada herhangi bir durumda vesaire garantiye nasıl gönderiliyor biliyor musunuz? Kutudan garanti belgesi de çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Monitörüm henüz gelmedi, bu konuda @ErenKalkan arkadaşımıza danışabilirsin.
The Dark Rische dedi: Ben Hepsiburada'dan aldım orada herhangi bir durumda vesaire garantiye nasıl gönderiliyor biliyor musunuz? Kutudan garanti belgesi de çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Monitörüm henüz gelmedi, bu konuda @ErenKalkan arkadaşımıza danışabilirsin.