AOC 24G42e 180Hz 0,5 ms monitör alınır mı?

Bütçe
5500
Yapacak bir şey yok ben şu an aşırı sevdim pivot olsa aşırı aşırı iyi olurdu ancak bunada şükür.

Ölü piksel yokmuş ekran kağıdımda öyle zannetim evet cidden güzel ekran stand ile çok iyi olur.

Ölü piksel yokmuş ekran kağıdımda öyle zannetim evet cidden güzel ekran stant ile çok iyi olur.

Hocam bu iş şanş işi değil mi yani neredeyse %90ık kesimde ölü piksel yok ben alacağım şansıma çıkar ya işin kötü yanı bilmiyrum varsa da anlayamam.

AOC 24G42e aklımda bu monitörü almak var İtopya'dan alacağım. Önerileriniz var mı maksimum bütçem 5500 İtopya veya Gaming.Gen.TR'den almayı düşünüyorum.

Hocam 0.5 ms için tercih ediyorsanız o değerleri alamazsınız. Çoğu kullanıcı övüyor çoğunda kronik diyor şans işi biraz.

Hocam 0.5 ms için tercih ediyorsanız o değerleri alamazsınız. Çoğu kullanıcı övüyor çoğunda kronik diyor şans işi biraz.

Şu an neredeyse 2 ay olacak hiçbir sıkıntı olmadı 45 derece havada normal sıcaklıklar falan yani 0,5 ms hiçbir monitor veremez OLED degil sonuçta bu onu biliyorum ancak ghosting yok neredeyse yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…