AOC 24G42e 24'' nereden alınır?

TheEmrys7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar AOC 24G42e 24inc monitör almayı düşünüyorum.
Biliyorsunuz ki ölü pixel veya ışık süzmesi gibi sorunlarla karşılaşma olasılığı yüksek oluyor Online monitör alış verişlerinde. Satın alım sonrası herhangi bir sorunda iade veya değişimde sıkıntı çıkmasın istiyorum o yüzden İtopya mı İncehesap mı hangisi tercih edilmeli, neden?
Veya başka bir site öneriyor musunuz?
İncehesap Link
İtopya Link

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 5 gün önce inceden aldım hiçbir ölü piksel vs çıkmadı ama o şans işi hocam monitör çok güzel aynısını almıştım.

Hocam 5 gün önce inceden aldım hiçbir ölü piksel vs çıkmadı ama o şans işi hocam monitör çok güzel aynısını almıştım.
Bende de İncehesap bir adım önde, İtopyanın müşteri hizmetleri desteğinin vasat olduğu söyleniyor

Forumda genellikle Amazon öneriliyor bende Amazon'dan alacağım 25G3zm monitörü.

Forumda genellikle Amazon öneriliyor bende Amazon'dan alacağım 25G3zm monitörü.
Hocam Amazon da bir seçenek fakat Amazon'da resmi satıcı (amazoncomtr) satmadığı için kararsızım

Hepsiburada üzerinden itopya'dan aldım, ölü piksel yok biraz ışık sızması var kabul edilebilir seviyede 1 günde geldi yani iade ve ya garanti konusunda sıkıntı olur mu bilmiyorum ama sıkıntı yaşamadım üründe.

Amazon'da Satıcı Aptek Teknoloji
Hepsiburada'da DEY ELEKTRONİK

seçenekler arasına bunları da ekledim sanırım Amazon'a güvenerek Amazon'u tercih edeceğim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…