AOC 24G42E 24 vs GIGABYTE GS25F2 24.5 arasında kaldım arkadaşlar fiyat farkı problem değil fakat Hoparlör olması tercih sebebim olurda kafamdaki soru renkleri açısından ve görüntü netliği açısından aralarındaki Kontrast değerleri ciddi bir fark oluşturur mu ?
Bilmediğimden soruyorum panellerin arasındaki kalite farkı var mı ? Var ise hapörlorsüz olsada AOC almaya değer mi ?
AOC 24G42e 24 vs Gigabyte GS25F2 24.5 arasında kaldım. Arkadaşlar fiyat farkı problem değil fakat hoparlör olması tercih sebebim olurda kafamdaki soru renkleri açısından ve görüntü netliği açısından aralarındaki kontrast değerleri ciddi bir fark oluşturur mu?
Bilmediğimden soruyorum panellerin arasındaki kalite farkı var mı? Var ise hoparlörsüz olsa da AOC almaya değer mi?
24" Curved 60 Hz bir monitörüm var eski monitörü 2. ekran yapacağım,
Alacağım yeni monitörü de ana ekran yapacağım. Eski monitörde hoparlör var, aslında olması şart değil kullanımda bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?
24G42E panel anlaminda daha iyi bir monitor. Gigabyte %125 sRGB ve 1200:1 kontrast verirken AOC %147 sRGB %97 DCI-P3 ve 1500:1 kontrast veriyor renkler anlaminda çok daha memnun eder. Gigabyte 350cd civari ile parlaklık olarak daha iyi sadece ama AOC 300cd parlaklik ile yinr gayet yeterli. Sırf hoparlor icin almazdim Gigabyte.
24" Curved 60 Hz bir monitörüm var eski monitörü 2. ekran yapacağım,
Alacağım yeni monitörü de ana ekran yapacağım. Eski monitörde hoparlör var, aslında olması şart değil kullanımda bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?
Hayır hoparlörsüz monitör bir eksi yaratmaz. Eskisinde varmış zaten. Genel olarak PC de hoparlöre çok gerek bile duymam ben şahsen en kötü uygun yollu bir hoparlör alırsın.
24G42E panel anlaminda daha iyi bir monitor. Gigabyte %125 sRGB ve 1200:1 kontrast verirken AOC %147 sRGB %97 DCI-P3 ve 1500:1 kontrast veriyor renkler anlaminda çok daha memnun eder. Gigabyte 350cd civari ile parlaklık olarak daha iyi sadece ama AOC 300cd parlaklik ile yinr gayet yeterli. Sırf hoparlor icin almazdim Gigabyte.
4500 TL bandında O AOC monitör var, çok öneriliyor, ve sanırsam bu fiyat bandında daha iyisi bir monitör yoksa almayı bende mantıklı düşünüyorum hocam. Eğer kötü bir yanı yoksa o monitörün.
4500 TL bandında O AOC monitör var, çok öneriliyor, ve sanırsam bu fiyat bandında daha iyisi bir monitör yoksa almayı bende mantıklı düşünüyorum hocam. Eğer kötü bir yanı yoksa o monitörün.