AOC 24G42e 4800TL'ye alınır mı?

Hocam bende bir hafta önce AOC aldım. Gerçekten renkleri ve kontrast güzel. Rekabetçi ve hikayeli oyunları gerçekten güzel gösteriyor.

Sonradan monitör kolu almayı düşünüyorum hocam pivot benim içinde önemli bir mesele.

Bir konuda öneriyordu galiba bu monitörü.

R24e indiriminden önce bayağı önerilen bir monitördüde şu an R24e gibi bir seçenekte geldi. Yoksa attığınız monitör R24e olmasa en iyi seçeneklerdendi.

R24e ile farkları ne acaba fiyat farkı ve pivot hariç?

R24E veya R25F30 daha iyi olabilirdi ama bu da gayet güzel bir monitör.

Kontrast, parlaklık ve renk gamutu olarak aoc>R24e. Lenovo'nun tek avantajı pivot ve yükseklik ayarının olması. İndirime girmişken AOC alın.

AOC alırım o halde birkaç ay pivot olmadan kullanmak sıkıntı olmaz herhalde.

R24E veya R25F30 daha iyi olabilirdi ama bu da gayet güzel bir monitör.
Neden hocam kafamı karıştırmayın şimdi

Neden hocam kafamı karıştırmayın şimdi
Pardon hocam R24E ile karıştırmışım AOC'u. R25F30'u bütçe yükselterek de alabilirsin

Pivot ve yükseklik ayarı lazımsa R25F-30 alabilirsin. R24e ve AOC'tan daha yüksek kontrast ve parlaklık sunuyor. Renk gamutu olarak da AOC kadar olmasa da iyi bir renk gamutu var. Stok halde tepki süresi pek iyi değil ama, OverDrive level 3 yaparsan iyi bir gecikme elde ediyorsun. Karma kullanım için uygun bir monitör. Ayrıca hoparlörde var.

Pardon hocam R24E ile karıştırmışım AOC'u. R25F30'u bütçe yükselterek de alabilirsin
Gerek yok gibi şimdilik 180 ve 240 arasındaki farkı hissedemem gibi zaten ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…