Nahlennn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:23 #51 griffin141 dedi: Arkadaşlar merhaba, bu 24G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Sadece geldiğinde 1 tane ölü pixel vardı onun dışında bi sorun görmedim.
griffin141 dedi: Arkadaşlar merhaba, bu 24G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Sadece geldiğinde 1 tane ölü pixel vardı onun dışında bi sorun görmedim.
G griffin141 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:27 #52 Nahlennn dedi: Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Sadece geldiğinde 1 tane ölü pixel vardı onun dışında bi sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için, bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
Nahlennn dedi: Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Sadece geldiğinde 1 tane ölü pixel vardı onun dışında bi sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için, bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum