AOC 24G42e en iyi renk ayarı nasıl yapılır?

hocalarım bişey dicem ama çok tuhaf

az önce sisteme restart attım ve siyahlar düzeldi ? simsiyah şuan masaüstü

acaba ekran kartı tarafında bi problemmi vardı

Eki Görüntüle 2598627 nasi ya
Sistemle alakalı bir sorundur, ilk paylaştığınız fotoğrafta AOC çamur gibi gözüküyordu. Telefondan ötürü sanmıştım.

6 numaraya kadar komple eziliyor, haklısınız. Genede daha iyi buldum şahsen, renkleride pek etkilemiyor gördüğüm kadarıyla. Tonları aynı kalıyor.

Yeşil ve kırmızıyı 44 yapıp maviyi 65'e çıkardım öyle bayağı toparladı beyaz renkler tabii ki laptopa göre bir sarılık var ama normal sanırsam bu da.

Ama oyun vs oynarken renkler tatmin edici.

DP kablosu neden sipariş ettiniz? Kutudan çıkmış olması gerekiyor.

DP kablosu neden sipariş ettiniz? Kutudan çıkmış olması gerekiyor.

Laptopa bağlamak bir ucu Type-C olan kablodan almam gerekiyordu HDMI ile G-SYNC calısmıyor.

Ama yani ne kadar urasirsam urasiyim beyaz renk elde edemiyorum.

hep boyle sarimsi kaliyor

Son düzenleme:
Laptopa bağlamak bir ucu Type-C olan kablodan almam gerekiyordu HDMI ile G-SYNC calısmıyor.

Ama yani ne kadar urasirsam urasiyim beyaz renk elde edemiyorum.

hep boyle sarimsi kaliyorEki Görüntüle 2599556
Soldaki laptop daha çok mavimsi gözüktü gözüme. Şahsen şu RGB ayarını yaptım, mavimsi duruyor hafif: R38 G47 B52 "FPS mode"

FPS moduna alıp sıcaklığı soğuk yaptım öyle toparladı gibi ama nit farkından sanırsam biraz karanlık gözüküyor ya da gözüm 400 nite alıştığı için bana öyle geliyor.

Fakat FPS modunda biraz saçmalıyor monitör nedenini anlayamadım

Son düzenleme:
FPS modunda kaç alıyor bilmiyorum ama testlere göre en fazla 350 Nit görüyor. laptop'ta %80'den aşağıda kullanıyorsanız fark sıkıntı yaratmaz pek. Dengeyi bulursunuz.
FPS modunda karıncalanma ve karelenme oluyor ne yazıkki ama şahsen görsel olarakta anca öyle en iyisini tutturdum. R24e ile karşılaştırınca parlaklık, beyaz ve kırmızı tonu dışında çok tatmin olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…