T thanos60 Decapat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:47 #21 Maki Winchester dedi: Monitörü bugün aldım ve nedenini bilmiyorum fakat nedense aşırı parlak gibi hissettiriyor. Siyahlar çok beyaza kayıyor nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2598406 Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de bu monitörü almayı düşünüyordum. Nasıl acaba? Önerir misiniz?
Maki Winchester dedi: Monitörü bugün aldım ve nedenini bilmiyorum fakat nedense aşırı parlak gibi hissettiriyor. Siyahlar çok beyaza kayıyor nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2598406 Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de bu monitörü almayı düşünüyordum. Nasıl acaba? Önerir misiniz?
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.659 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:00 #22 thanos60 dedi: Merhaba, ben de bu monitörü almayı düşünüyordum. Nasıl acaba? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam benim önermem çok yanlış olur çünkü baya iyi panele sahip laptop ekranından geçtim
thanos60 dedi: Merhaba, ben de bu monitörü almayı düşünüyordum. Nasıl acaba? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam benim önermem çok yanlış olur çünkü baya iyi panele sahip laptop ekranından geçtim