Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:39 #1 Monitör olarak AOC 24G42e aldım en iyi ayarlarını merak ediyorum da, yardımcı olabilirseniz sevinirim? Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 17:44
Monitör olarak AOC 24G42e aldım en iyi ayarlarını merak ediyorum da, yardımcı olabilirseniz sevinirim?
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:21 #2 Overdrive hızlı seçeneğini seçtim ben, mavi ışık filtresini açtım bi de. CS2 falan oynuyorsanız shadow boost falan açarsın.
Overdrive hızlı seçeneğini seçtim ben, mavi ışık filtresini açtım bi de. CS2 falan oynuyorsanız shadow boost falan açarsın.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:01 #3 napolix99 dedi: Overdrive hızlı seçeneğini seçtim ben, mavi ışık filtresini açtım bi de. CS2 falan oynuyorsanız shadow boost falan açarsın. Genişletmek için tıkla... fps oynamıyorum ya, genel olarak hangi ayarlar iyi olur diye merak ettim
napolix99 dedi: Overdrive hızlı seçeneğini seçtim ben, mavi ışık filtresini açtım bi de. CS2 falan oynuyorsanız shadow boost falan açarsın. Genişletmek için tıkla... fps oynamıyorum ya, genel olarak hangi ayarlar iyi olur diye merak ettim
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:06 #4 Arif Kemal dedi: fps oynamıyorum ya, genel olarak hangi ayarlar iyi olur diye merak ettim Genişletmek için tıkla... Senin monitöründe sallanıyor mu sağa sola?
Arif Kemal dedi: fps oynamıyorum ya, genel olarak hangi ayarlar iyi olur diye merak ettim Genişletmek için tıkla... Senin monitöründe sallanıyor mu sağa sola?
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:11 #5 napolix99 dedi: Senin monitöründe sallanıyor mu sağa sola? Genişletmek için tıkla... daha yeni bugün geldi, daha bir sıkıntı göremedim
napolix99 dedi: Senin monitöründe sallanıyor mu sağa sola? Genişletmek için tıkla... daha yeni bugün geldi, daha bir sıkıntı göremedim
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:58 #6 @Arif Kemal Sağından veya solundan birazcık baskı uygulasan bile sallanıyor benim, bilemedim ki iade mi oluştursam...
@Arif Kemal Sağından veya solundan birazcık baskı uygulasan bile sallanıyor benim, bilemedim ki iade mi oluştursam...
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:11 #7 napolix99 dedi: @Arif Kemal Sağından veya solundan birazcık baskı uygulasan bile sallanıyor benim, bilemedim ki iade mi oluştursam... Genişletmek için tıkla... stand'ı taktığında çat diye ses geldi mi, belki tam oturmamıştır
napolix99 dedi: @Arif Kemal Sağından veya solundan birazcık baskı uygulasan bile sallanıyor benim, bilemedim ki iade mi oluştursam... Genişletmek için tıkla... stand'ı taktığında çat diye ses geldi mi, belki tam oturmamıştır
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:11 #8 Arif Kemal dedi: stand'ı taktığında çat diye ses geldi mi, belki tam oturmamıştır Genişletmek için tıkla... Geldi, hatta takamamışımdır diye çıkardım tekrar taktım yine geldi.
Arif Kemal dedi: stand'ı taktığında çat diye ses geldi mi, belki tam oturmamıştır Genişletmek için tıkla... Geldi, hatta takamamışımdır diye çıkardım tekrar taktım yine geldi.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:12 #9 Arif Kemal dedi: Monitör olarak AOC 24G42e aldım en iyi ayarlarını merak ediyorum da, yardımcı olabilirseniz sevinirim? Genişletmek için tıkla... @kxy sen ne diyorsun napolix99 dedi: Geldi, hatta takamamışımdır diye çıkardım tekrar taktım yine geldi. Genişletmek için tıkla... bilemedim o zaman ya
Arif Kemal dedi: Monitör olarak AOC 24G42e aldım en iyi ayarlarını merak ediyorum da, yardımcı olabilirseniz sevinirim? Genişletmek için tıkla... @kxy sen ne diyorsun napolix99 dedi: Geldi, hatta takamamışımdır diye çıkardım tekrar taktım yine geldi. Genişletmek için tıkla... bilemedim o zaman ya
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.044 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:21 #10 Arif Kemal dedi: @kxy sen ne diyorsun bilemedim o zaman ya Genişletmek için tıkla... Monitor hakkinda detayli ayarlari bilmiyorum. @bluerr napolix99 dedi: Geldi, hatta takamamışımdır diye çıkardım tekrar taktım yine geldi. Genişletmek için tıkla... Yuksek ihtimal sendeki ürün defolu.
Arif Kemal dedi: @kxy sen ne diyorsun bilemedim o zaman ya Genişletmek için tıkla... Monitor hakkinda detayli ayarlari bilmiyorum. @bluerr napolix99 dedi: Geldi, hatta takamamışımdır diye çıkardım tekrar taktım yine geldi. Genişletmek için tıkla... Yuksek ihtimal sendeki ürün defolu.