AOC 24G42e monitör güç kaynağı olarak prize mi takılır?

Çekilin Yoldan

Decapat
Monitör
AOC 24G42E
Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım ve 15.6 inç 1368x768 ekrana sahibim, AOC 24G42e model monitöre geçmek istiyorum. Bu monitörü güç kaynağı olarak doğrudan prize mi takabilirim, nereye takacağım ve sizce 1920x1080p 24 inç bir monitöre geçmem mantıklı mı? Bu tercihim sizce gerçekten değecek midir? Oyunları GeForce NOW'dan oynuyorum. Oyun oynarken ve dizi izlerken görüntünün kalitesi gerçekten fark edecek midir?

Evet, prize takacaksın. Bilgisayar gibi. İllaki görüntü farkı olacaktır. Elinizdeki eski monitörün iyi olduğunu sanmıyorum.

Peki sence alayim mi değer mi? Yani 1368x768 15.6 inç Sony sve serisi bir laptop ekranından o monitöre geçmek? Kalite önemli ölçüde artar mı?

Artar çok yüksek ihtimalle. O panel TN'dir muhtemelen. IPS'e geçersen fark yaşarsın.

Ben çok araştırdım laptopum panelini bulmak için ama bulamadım sana model numarasını versem bakabilir misin hani çok büyük hayallerle almak istiyorum ama mesela Rust oynuyorum uzaklar piksel piksel oluyor bulanık oluyor bu monitörle birlikte bulanıklık azalır mı? İnsanların kafası veya vücudu büyür mü? Hani böyle hayallerim var küçük monitörde daha küçükmüş gibi geliyor?

Artar çok yüksek ihtimalle. O panel TN'dir muhtemelen. IPS'e geçersen fark yaşarsın.

Peki 24 inç 1920x1080 monitörde şuandaki monitörüme nazaran insanların vücutları vs. kafaları büyür mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…