Değişim isteyin. Sinerji bilgisayardan aldığım 24G42E monitörümde çapraz biçimde yan yana 2 tane ölü piksel çıkmıştı. Araya hafta sonunun girmesiyle 1 hafta sürmedi değişim ve elime ulaşma süresi.
Değişim isteyin. Sinerji bilgisayardan aldığım 24G42e monitörümde çapraz biçimde yan yana 2 tane ölü piksel çıkmıştı. Araya hafta sonunun girmesiyle 1 hafta sürmedi değişim ve elime ulaşma süresi.
Soğumak gayet normal fakat arkadaşın da dediği gibi şans işi. Ben değişim istedim sorunsuz gönderdiler. İade veya değişim notuna kontrol edip göndermelerini rica edebilirsin. Veya sen elden teslim alabilirsin mağaza veya depoları varsa.
Soğumak gayet normal fakat arkadaşın da dediği gibi şans işi. Ben değişim istedim sorunsuz gönderdiler. İade veya değişim notuna kontrol edip göndermelerini rica edebilirsin. Veya sen elden teslim alabilirsin mağaza veya depoları varsa.