R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.966 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 16 Eylül 2025 #11 Kediiiisj dedi: ASUS daha parlak gibi tekrar takmak istemiyorum şimdi bu OverDrive ayarıyla alakalı olabilir mi ben ASUS'ta o ayarı kapatmıştım yoksa bayağı kısıyor parlaklığı bunda kısamadım. Genişletmek için tıkla... Onla alakası yokta, Overdrive ayarı "Daha hızlı" modunda değilse o moda alın.
Kediiiisj dedi: ASUS daha parlak gibi tekrar takmak istemiyorum şimdi bu OverDrive ayarıyla alakalı olabilir mi ben ASUS'ta o ayarı kapatmıştım yoksa bayağı kısıyor parlaklığı bunda kısamadım. Genişletmek için tıkla... Onla alakası yokta, Overdrive ayarı "Daha hızlı" modunda değilse o moda alın.
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 436 Makaleler 2 16 Eylül 2025 #12 roxy1881 dedi: Onunla alakası yokta, OverDrive ayarı "daha hızlı" modunda değilse o moda alın. Genişletmek için tıkla... Ghosting testi yaparken fark ettim en iyisi o gibi duruyor onda şu an.
roxy1881 dedi: Onunla alakası yokta, OverDrive ayarı "daha hızlı" modunda değilse o moda alın. Genişletmek için tıkla... Ghosting testi yaparken fark ettim en iyisi o gibi duruyor onda şu an.