TheRigby Attopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:37 #1 AOC 24" 24G42E 180Hz 0.5ms HDR10 Fast IPS FHD Gaming Monitör (Ölü Pixel) - idefix AOC 24" 24G42E 180Hz 0.5ms HDR10 Fast IPS FHD Gaming Monitör (Ölü Pixel) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin. www.idefix.com Bu monitör alınır mı?
AOC 24" 24G42E 180Hz 0.5ms HDR10 Fast IPS FHD Gaming Monitör (Ölü Pixel) - idefix AOC 24" 24G42E 180Hz 0.5ms HDR10 Fast IPS FHD Gaming Monitör (Ölü Pixel) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin. www.idefix.com Bu monitör alınır mı?
Heaven Sent Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:43 #2 Şahsen ben ölü pikselli hiçbir monitörü almazdım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:50
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.929 Makaleler 3 Çözümler 42 Bugün 12:44 #3 Fiyatı uygun, ölü pikselin nerede olduğuna bağlı.
TheRigby Attopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:46 #4 Alli1132 dedi: Şahsen ben ölü pikselli hiçbir monitörü almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili.
Alli1132 dedi: Şahsen ben ölü pikselli hiçbir monitörü almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.929 Makaleler 3 Çözümler 42 Bugün 12:48 #5 TheRigby dedi: Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili. Genişletmek için tıkla... İtopya mağazalarında 4600 TL'ye var hocam. Gidip alman gerek sadece.
TheRigby dedi: Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili. Genişletmek için tıkla... İtopya mağazalarında 4600 TL'ye var hocam. Gidip alman gerek sadece.
EdoMinato Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.250 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:48 #6 Açıklaması fazla muğlak. Hem kaç ölü piksel var, hem de bunlar ekranın neresinde belli değil. Şahsen almazdım.
Açıklaması fazla muğlak. Hem kaç ölü piksel var, hem de bunlar ekranın neresinde belli değil. Şahsen almazdım.
Heaven Sent Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:48 #7 TheRigby dedi: Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer garantiye gönderip hasar ortadan kaldırılacaksa alınabilir. Fakat hasar boyutu da önemli ne kadar alanda ölü piksel var.
TheRigby dedi: Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer garantiye gönderip hasar ortadan kaldırılacaksa alınabilir. Fakat hasar boyutu da önemli ne kadar alanda ölü piksel var.
bluerr Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 10.027 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:54 #8 TheRigby dedi: Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili. Genişletmek için tıkla... Mag244f al.
TheRigby dedi: Hocam en fazla 4800 bütçem var herkes bu modeli öneriyor ama hiçbir yerde stok yok fiyatı uygun geldi bir de 3 yıl garantili. Genişletmek için tıkla... Mag244f al.
TheRigby Attopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:59 #9 Deiinzz dedi: İtopya mağazalarında 4600 TL'ye var hocam. Gidip alman gerek sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam mağaza İstanbul'da ben Adana'da. bluerr dedi: MAG244F al. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI giriş seviyelerinde iyi olmadığını söylüyorlar. Alli1132 dedi: Hocam eğer garantiye gönderip hasar ortadan kaldırılacaksa alınabilir. Fakat hasar boyutu da önemli ne kadar alanda ölü piksel var. Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla 3 adet ölü pixel çıkıyormuş garantinin ölü pixel konusunda ne yaptığını bilmiyorum bu şekilde satılıyor ölü pixelli şekilde.
Deiinzz dedi: İtopya mağazalarında 4600 TL'ye var hocam. Gidip alman gerek sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam mağaza İstanbul'da ben Adana'da. bluerr dedi: MAG244F al. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI giriş seviyelerinde iyi olmadığını söylüyorlar. Alli1132 dedi: Hocam eğer garantiye gönderip hasar ortadan kaldırılacaksa alınabilir. Fakat hasar boyutu da önemli ne kadar alanda ölü piksel var. Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla 3 adet ölü pixel çıkıyormuş garantinin ölü pixel konusunda ne yaptığını bilmiyorum bu şekilde satılıyor ölü pixelli şekilde.
bluerr Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 10.027 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:04 #10 TheRigby dedi: Hocam mağaza İstanbul'da ben Adana'da. Hocam MSI giriş seviyelerinde iyi olmadığını söylüyorlar. Hocam en fazla 3 adet ölü pixel çıkıyormuş garantinin ölü pixel konusunda ne yaptığını bilmiyorum bu şekilde satılıyor ölü pixelli şekilde. Genişletmek için tıkla... Genelde evet ama her MSI monitör aynı kalitede değil, 1-2 tane iyi model de cıkıyor. Rehber: MSI MAG244F vs Asus VG259Q5A Panel Türü IPS IPS Yenileme hızı 200hz 200hz İncelemeler de Ölçülen Maksimum parlaklık değeri... www.technopat.net
TheRigby dedi: Hocam mağaza İstanbul'da ben Adana'da. Hocam MSI giriş seviyelerinde iyi olmadığını söylüyorlar. Hocam en fazla 3 adet ölü pixel çıkıyormuş garantinin ölü pixel konusunda ne yaptığını bilmiyorum bu şekilde satılıyor ölü pixelli şekilde. Genişletmek için tıkla... Genelde evet ama her MSI monitör aynı kalitede değil, 1-2 tane iyi model de cıkıyor. Rehber: MSI MAG244F vs Asus VG259Q5A Panel Türü IPS IPS Yenileme hızı 200hz 200hz İncelemeler de Ölçülen Maksimum parlaklık değeri... www.technopat.net