AOC 24G42e ölü pixelli monitör alınır mı?

Açıklaması fazla muğlak. Hem kaç ölü piksel var, hem de bunlar ekranın neresinde belli değil. Şahsen almazdım.

Evet hocam ortalarda olması sıkıntılı bir durum en fazla 3 ölü pixel çıkıyormuş neresinde var belli değil.

Tam emin olamadım hocam o yüzden sizi kesin olarak yönlendirmek konusunda kararsızım. Ama dediğim gibi şahsen ben almazdım ilerleyen dönemlerde hasarlı alanın genişleme durumu olabilir diye düşünüyorum.

Hocam bütçenize uygun birkaç SIFIR monitör buldum bir göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hocam bütçeme uygun monitörler var mesela Gigabyte ViewSonic ve MSI gibi markaların 200Hz monitörleri var hem bilindik güvenilir markalar bütçemi olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum.

Ben belirttiğiniz bütçeyi esas olarak araştırmıştım ama tabii ki sizin attığınız monitörler daha kaliteli.

Ben belirttiğiniz bütçeyi esas olarak araştırmıştım ama tabii ki sizin attığınız monitörler daha kaliteli.

Anladım hocam teşekkür ederim bu fiyat bandında en çok önerilen ve iyi olan monitör AOC 24G42e modeli o yüzden önceliğim bu ölü pixelli fiyatı bayağı uygun geldi sormak istedim alınıp alınmayacağını.

Anladım hocam eğer alırsanız umarım bir sorun yaşamazsınız. İyi Sosyaller. Teşekkür ederim.

Gigabyte olanı kullanıyorum. KTC H25T7 ile birlikte, AOC dışındaki güzel modeller. Panelleri de aynı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…