Merhaba, iyi sosyaller. Yeni aldığım AOC 24G42e monitörde FIFA oynarken oyun içi güneşli havada oyuncular koşarken arkadan sanki biri daha koşuyormuş gibi yeşil renk çıkıyor, çok rahatsız etti. Yardımcı olabilecek var mı? Fotoğrafını çekmeye çalıştım: Dikkatli bakarsanız göreceksiniz. Görselde sadece kafasının kenarında var gibi görünüyor fakat oyun içinde genel her yerinde oluyor. Oyun içi kapalı havalarda aynı sorunla karşılaşmıyorum. Eski monitörümde bu sorunu yaşamıyordum.
ayar henüz birşey yapmadım fakat gaming mode fps seçtim, overdrive faster yaptım ve gamecolor 11 yaptım isteğine göre artırabilirsin azaltabilirsin ekran renk yoğunluğunu değiştiriyor, bide parlaklığı filan kıstım biraz şuanlık iyi görünüyor
Anladığım kadarıyla monitör ayarlara çok önem veriyor, iki gündür kullanıyorum FPS modda video bile izlenmiyor hemen diğer ayara geçmek gerekiyor. Hiçbir yerde ayar yapanı da bulamadım, ayar yaparsanız buradan bana yazabilir misiniz?
Yukarıda attığım fotoğrafta kadının elmacık kemiğine bakarsan anlayabilirsin. Diğer fotoğraf da 2. monitörüm onda öyle bir şey olmuyor. Videoları standart modda izlemeni öneririm.